עבור לתוכן

טריידאוף, מה לדעתכם עדיף?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני קונה מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים. במסגרת התקציב אני מתלבט בין האפשרויות הבאות:

2 ג'יגה DDR2-800 וכרטיס מסך X1950XT, או בפחות או יותר אותו מחיר:

2 ג'יגה DDR2-667 וכרטיס 8800GTS עם 320 מגה.

מעולם לא התעסקתי בOC ולא נראה לי שאני אתחיל עכשיו. ראיתי בפורום שאנשים כותבים שבלי OC אין

כזה הבדל בין הזכרונות.

לדעתכם האפשרות השניה עדיפה?

(שאר הרכיבים שאני קונה הם מעבד Intel E6600, לוח אם Asus P5B, והשאר לא באמת חשוב)

פורסם

2 ג'יגה DDR2-667 וכרטיס 8800GTS עם 320 מגה.

אין שום ספק - גם עם OC הATI לא יגיע לביצועי 8800

ובלי OC גם ככה ה800 יעבוד לאט יותר

פורסם

כמו שנאמר לפני... 2GB 667 עם 8800GTS, אל תחשוב פעמיים! גם אם היית עושה OC, עדיין עדיף ה667 עם 8800GTS.

פורסם

יש סיבה שאתה צריך e6600? אולי הוא סתם מנפח לך את התקציב.

בכל מקרה עדיף את ה 8800GTS שהוא גם יותר חזק וגם תומך בdx10 . לפי מה שהבנתי מהירות הזיכרון כמעט ולא משפיע על ביצועי הcore 2 . אתה תראה הרבה יותר השפעה מצד הכרטיס מסך במשחקים מאשר ממהירות הזיכרוןן או מעבד יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

א. תודה רבה לכל העונים, ממש עזרתם

ב. niseg, בחרתי את הE6600 כי הוא הדואל קור הכי טוב שנכנס לי בתקציב. לדעתך הוא לא שווה את המחיר? מה כן?

פורסם

חבל על הכסף, אני בטוח שתוכל למצוא משהו אחר להשקיע בו (או סתם לשמור את הכסף בכיס) אם תרד ל-E6300

פורסם

אתה יכול לרדת ל6400 ולקנות זכרונות 800 ולעשות לו OC שיגיע בקלות לתדר של 6600

אם אתה לא עושה OC אז למה לך הלוח אם היקר הזה יש GB 965p-s3 או אפילו 945p-s3...

פורסם

ואם את כבר יורד במעבד, אז למה לe6300 ולא

ל 4600 של amd שנותן ביצועים טובים ממנו ועולה 400 שקל פחות? :xyxthumbs:

פורסם

בהחלט ה4600 יהיה הכי טוב בשבילו...

פורסם

די! במקום סתם להמליץ על עיוור !

מה השימושים שלך?

מישהו שאל או שאתם סתם ממליצים על עיוור (ואז זה די מפדח מבחינתכם...)

כי אם אתה צריך עוצמת עיבוד (נגיד: משתמש במאיה) והוא נכנס לתקציב תקח את הE6600 !

בלי שום מחשבה נוספת -אחלה מעבד יותר חזק מרוב,אם לא כל AMD שאני מכיר -מה שאתם לא יכולים להגיד על E6400 ומטה...

ואל תקח את הE4300 (למה בכלל המלצתם עליו - הוא אפילו לא מתכנן OC ואם הוא לא מתכנן OC נראה לכם שהוא יתעסק עם זכרונות 800?????)

ואם כבר אתה יורד בתקצב של המעבד תן תקציב יש היום AMD במחירים שווים...

וכן ה667 עם ה8800 יהיה שילוב מעולה!

פורסם

זה סתם טיפשי לקחת את ה-6600, וזה לא באמת משנה מה הוא עושה עם המחשב. זה 10-15% ביצועים יותר מה-6300, אבל 70% יותר במחיר. גם עם תוכנות "כבדות" חבל על הכסף, זה פשוט לא משתלם להוסיף כל כך הרבה כסף על כל כך מעט ביצועים.

פורסם

ושוב

אם זה נכנס לתקציב. והשימושים שלו מצריכים את זה. אז כן שיקח 6600 (אני משתמש במיאה עם6600 וחבר שלי עם 6300 ויש הבדל מורגש)...

על מה אתם ממליצים 6400? 6300? 4600? אחרי הירידה של AMD?

באמת?

-טוב :nixweiss:

פורסם

"הבדל מורגש"? ברור שאתה צריך להצדיק את הרכישה שלך, ולהרגיש איזשהו הבדל, גם אם זה רק פסיכולוגי. זה לא אומר שה-10-15% תוספת ביצועים שווה 700 שקל.

למה סתם לשפוך כסף על השטות הזו?

פורסם
  • מחבר

היי,

אני לא משתמש במאיה ולא עושה גרפיקה\אנימצה\רדנרינג.

אני קונה מחשב חדש למשחקים ולשימוש כללי של אינטרנט, עבודות וכו'. סרטים אני לא אראה עליו, אני מעדיף תמיד לחבר לטלויזיה.

חשוב לי שמחזור החיים שלו יהיה 4 שנים לפחות, ולא שנתיים כמו שאני רואה הרבה אנשים פה מציינים.

להשוואה, המחשב הנוכחי שלי הוא פנטיום 4 2.26, 512 מגה rdram (טעות קשה) וgefore 4400. קניתי אותו ב2002

וחוץ ממחסור מורגש בזכרון, הוא מתפקד טוב עד היום.

ברור שהמחשב החדש לא יוכל להריץ משחקים במקסימום דיטייל בעוד כמה שנים, אבל אני רוצה שיהיה מספיק חזק כדי שאני לא אצטרך לרדת מתחת לרמה 'בינונית' של הגדרות.

המעבד והלוח אם יקרים מדי לשימושים האלה?

פורסם

ההגדרות במשחקים מושפעות בעיקר מכרטיס המסך שתיקח. קח בחשבון גם שאם תיקח היום כרטיס מסך זול יותר ותשמור את הכסף על מנת לשדרג אותו עוד שנתיים, אתה תקבל יותר ביצועים עבור הכסף שלך באותו המחיר. זה תופס גם לגבי המעבד, במיוחד כשהכסף על המעבד מביא לך שיפור מאוד קטן בביצועים כבר היום (בניגוד לכרטיס המסך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים