עבור לתוכן

שאלה על Vivo בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

כמובן שקראתי את כל המדריכים פה ולמדתי המון, אך לא הצלחתי להבין על החלק של ה Vivo

- יש ברשותי כרטיס מסך

HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL

שבו יש את אפשרות ה VIVO כמו שאתם רואים, רציתי לדעת:

1. האם ישנה אפשרות לחבר את הכבלים (רגילים, ללא דיגיטלי וללא אנטנה או YES ) לכרטיס מסך ולראות טלויזיה במחשב ? קראתי במדריכים פה שבגרסת ה retail אמורים להגיע כל הכבלים המתאימים ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי כי לא כל כך הבנתי את זה מהמדריכים פה.

2. האם יהיה אפשרי לקלוט את השידורים מאנטנה (כלומר אנטנה שקולטת ערוצים 11 ו 22 ) ולראות אותם במחשב.

3. האם זה יהיה אפשרי לחבר את מצלמת הוידיאו למחשב ולראות דרכה גם ?

4. אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל אם יהיה אפשר לחבר את הכבלים, באיזה תוכנה יהיה אפשרי לראות את השידורים שאני יקלוט מהכרטיס מסך ?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

בחיבור VIVO אין אפשרות לחיבור הכבלים ישירות, לזה צריך להשיג כרטיס טלוויזיה...

את מצלמה אפשר לבחר ולראות דרכה במחשב.

את הכבלים אתה יכול "לחבר" למחשב ע"י כך שתחבר אותם ל-DVD או ווידאו ישן, שיש לו יציאת Composite (כמעט לכולם יש), ואת היציאה לחבר למחשב... למרות שזה לא בדיוק מה שרצית לעשות.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי אותך נכון תקן אותי אם אני טועה

אני יכול לראות במחשב טלויזיה אם אני מחבר את הכבלים לוידיאו ומהוידיאו למחשב (או DVD ) ואז זה יפעל ? ואני יצליח לראות טלויזיה במחשב ?

שוב תודה

פורסם

אם יש לך ממיר דיגיטלי בחדר (או ליד המחשב) אתה יכול לחבר אותו למחשב ע"י כבל מתאים.

תבדוק איזה כניסה יש לך בכרטיס(svideo או rca ) ותחבר לממיר. לממיר (שלי לפחות) יש יציאות RCA.

במידת הצורך תשתמש במתאם.

קח בחשבון, שאם תחבר את הממיר כמו שאמרתי לך, תוכל במחשב לראות רק את הערוץ שיש בממיר ללא אפשרות להחליף תחנות.

לגבי המצלמה, שוב, תבדוק איזה יציאה יש לה, ואיזה כניסה יש לכרטיס ולפי זה תחבר.

פורסם
  • מחבר

אין לי ממיר זאת הבעיה שלי השאלה אם אני יכול לעשות זאת ע"י וידיאו או DVD ?

פורסם

אין לי ממיר זאת הבעיה שלי השאלה אם אני יכול לעשות זאת ע"י וידיאו או DVD ?

כן

לוידאו יש יציאות COMPOSITE או S-VIDEO. דרכם אתה יכול לחבר את הוידאו לכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים