עבור לתוכן

רמקולים מבולגנים creative audigy 4 se

Featured Replies

פורסם

היום התחדשתי בכרטיס ויש לי בעיה קטנה (או גדולה).

הרמקולים הפוכים, כלומר כל רמקול מתפקד במקום רמקול אחר: :screwy::lol:

הרמקול השמאלי מתפקד במקום הימיני

הימיני במקום השמאלי

הסאב במקום הסנטר

אחורי שמאלי במקום האחורי ימיניי

אחורי ימיני לא שומעים (בטסט).

איך אני פותר את הבעיה? האם יש לי בעיה בכרטיס? האם יש הגדרה שמסדרת את זה ואני לא יודע להגיע אליה? (הכרטיס מורכב לא יותר משעה)

אשמח לעזרה ותודה!@ ;)

פורסם

כפתור ימני על הרמקול הכחול לבן

ובחרTHX SETUP CONSOLE

תראה שחיברת נכון ושלא החלפת בטעות את מיקום הרמקולים (פיזית) - לא ראיתי אפשרות להצליב בתוכנה

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לרמקול הכחול עם הריבוע הלבן ליד השעון? אין THX יש שם EAX console ואין שם משהו שיכול לעזור..

הרמקולים מחוברים כמו שצריך (נבדק)

פורסם

זה צריכה להיות האפשרות התחתונה

מה יש עוד ברשימה?

פורסם
  • מחבר

71913474bg1.png

בהתקנה של הדרייברים סימנתי הכל.

פורסם

וב SPEAKER SETTINGS? אין כלום

http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=129582

פה הם מדברים אמנם על ה AUDIGY 2 אבל לא מצאו פתרון

גם פה לא מצאו פתרון

http://discussions.virtualdr.com/showthread.php?t=171870

פה אולי יש פתרון - אבל הבעיה מוכרת ועולה פעמים רבות אפילו בפורומים של CREATIVE

http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=70589&query.id=665095#M70589

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על היחס ועל העזרה שלך!

הורדתי דרייברים מעודכנים מקריאטיב ועכשיו אני מתקין אותם נראה אם זה יפתור את הבעיה.

(זאת בעית תוכנה לא חומרה נכון?)

הבנתי שאצלך יש אפשרויות נוספות שאצלי אין, איזה דרייברים מותקנים אצלך? איזה גרסא הם?

שוב תודה.

עריכה: התקנתי את הדרייבר בלי שום תוכנה, בלי המיקסר וזה עדיין ככה. (מישהו בלינק האחרון שנתת אמר שהוא הסיר את המיקסר וזה הסתדר לו) ???

פורסם

אצלי יש אודיג'י 2 - חשבתי שיהיו זהים הדרייברים

נסה אולי לשאול בפורם של קריאטיב - ידעו שם יותר כנראה

פורסם
  • מחבר

אצלי יש אודיג'י 2 - חשבתי שיהיו זהים הדרייברים

נסה אולי לשאול בפורם של קריאטיב - ידעו שם יותר כנראה

לפי מה שראיתי בהמון הודעות שם לא פתרו את הבעיה והם מציעים הצעות מטומטמות כמו להפוך את האוזניות.. :nixweiss:

אחד שם אמר שהוא הסיר את המיקסר והסתדר לו . גם את זה ניסתי (כמובן שהיה לי קשה לוותר עליו כי רוב האופציות של הכרטיס שהם חלק גדול מהסיבה שקניתי אותו נמצאות שם) וזה גם לא עזר.

אני רוצה כרטיס קול עובד נכון בלי הצורך להחליף בין הרמקולים וזה.. גם הסאב והסנטר הפוכים.

ממה זה נובע?? יכול ליהיות שהחלפת כרטיס במסגרת האחריות תיפתור לי את הבעיה?

[br]פורסם בתאריך: 30.03.2007 בשעה 10:53:40

עוד משהו מוזר:

93274465wf8.png

בתמונה אפשר לראות שכשאני מכוון ב-play control שאני ישמע ברמקול השמאלי, בחלון השני "עוצמת קול" הוא מנמיך את השמאלי ומגביר את הימיני (??) זה אמור ליהיות הפוך.. שני מצבים מנוגדים שעובדים ביחד.

פורסם
  • מחבר

אנשים תעזרו לי בבקשה!! היום זה ההזדמנות היחידה שלי בשבועיים בקרובים והם פתוחים רק עד 2:00PM

זאת בעיית חומרה או תוכנה? (לממש את האחריות?*)

זה דחוף!!! עכשיו 1 יש לי רק שעה.

פורסם

סתם שאלה כי אני מתכנן לקנות את הכרטיס, איזה רמקולים יש לך?

ותנסה להחליף, לדעתי אין מה להפסיד מזה... ( למרות שלפי מה שאני הבנתי כאן הבעיה הזו נפוצה )

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה כי אני מתכנן לקנות את הכרטיס, איזה רמקולים יש לך?

ותנסה להחליף, לדעתי אין מה להפסיד מזה... ( למרות שלפי מה שאני הבנתי כאן הבעיה הזו נפוצה )

כן תכתוב "audigy reverse" בחיפוש בפורומים של קריאטיב ותוכל לראות שהתופעה ממש נפוצה.

הרמקולים שיש לי זה מערכת 4.1 של איקאן שממנה אני מנצל 2 רמקולים קידמיים + רמקול סנטר (עם חיבור מאולטר) ומערכת סטראו כך שיוצא 5.1 עם שני בוקסות במקום סטאליטים. המערכת של הרמקולים האלה היא לא ברמה גבוהה במיוחד אבל בהחלט מספקת. אם אתה שואל כדי לדעת אם תרגיש הבדל באיכות עם הכרטיס הזה במקום כרטיס אחר פחות טוב עם רמקולים לא הכי הכי אז התשובה שלי היא כן אתה תרגיש (תלוי באוזן שלך כמובן אבל בהחלט יש הבדל)

אני למשל שם לב לצלילים שלא הבחנתי בהם עם הכרטיס הקודם (כרטיס OB).

אשמח ליעץ לך ולענות על שאלות נוספות שלך בקשר לכרטיס הזה או כל דבר אחר :)

חברים בבקשה תעזרו לי.. אני רוצה לדעת לפחות אם זאת בעיית חומרה או תוכנה כדי לדעת אם לממש את האחריות.

פורסם

אני חושב לקנות אותו + רמקולים X530

לאור הבעיות כאן ואני מזה לא רוצה שגם לי זה יקרה, אולי אני אנקה כרטיס קול אחר, audigy רגיל ( מ goldtop ) או audigy SE ( מ KSP )

המחיר של הכרטיס הזה ירד ל 210, היה 235 וגם לפני זה 240, מחיר מציאה לדעתי, רק שהבעיה הזו עכשיו דיי מפחידה אותי..

אם אני הולך להשקיע כבר באזור ה 700 שקל, אני מעדיף שזה יהיה ללא בעיות...

ושוב בנוגע לכרטיס, לדעתי אין לך מה להפסיד עם מימוש אחריות, לפחות לנסות.

זה לא משהו ששמור לך שם דברים ואם תחליף אותו תיכנס לבעיה ( כמו HD או פלאפון ), ואין במקרה הזה מה להפסיד.

פורסם
  • מחבר

אני חושב לקנות אותו + רמקולים X530

לאור הבעיות כאן ואני מזה לא רוצה שגם לי זה יקרה, אולי אני אנקה כרטיס קול אחר, audigy רגיל ( מ goldtop ) או audigy SE ( מ KSP )

המחיר של הכרטיס הזה ירד ל 210, היה 235 וגם לפני זה 240, מחיר מציאה לדעתי, רק שהבעיה הזו עכשיו דיי מפחידה אותי..

אם אני הולך להשקיע כבר באזור ה 700 שקל, אני מעדיף שזה יהיה ללא בעיות...

ושוב בנוגע לכרטיס, לדעתי אין לך מה להפסיד עם מימוש אחריות, לפחות לנסות.

זה לא משהו ששמור לך שם דברים ואם תחליף אותו תיכנס לבעיה ( כמו HD או פלאפון ), ואין במקרה הזה מה להפסיד.

נכון אני קניתי אותו ב 210. ואתה צודק שאין מה להפסיד אבל החנות לא ממש קרובה לבית שלי וזה קצת בעיה בשבילי להגיע לשם. אני הפכתי את החיבורים של הרמקולים והכל בסדר אבל בכל זאת המחשבה שזה מחובר הפוך ולא עובד כמו שצריך מציקה.. מבחינת איכות אני מאוד ממליץ! אני מקווה שיגידו לי פה אם זאת בעית חומרה או תוכנה כדי שאני יוכל ללכת ל KSP כדי שיחליפו לי אותו (ושתוכל לקנות אותו ;))

פורסם

KSP דווקא קרובה אלי, מחרק של 15 דקות באוטובוס ( אפילו פחות ).

אני ככל הניראה יקנה את הכרטיס, מקסימום אם זה לא יהיה טוב נחליף לאחד חדש או נקח זיכוי ( אני מאמין שיש ), או שאני אוסיף עוד קצת לכרטיס טוב יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים