עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד , לוח אם וזיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר זקן ואומנם אני לא נמצא הרבה בבית אבל החלטתי לשדרג אותו .

בגלל שמזמן אני לא מבין בחומרה ( לצערי מאז שהתגייסתי לא התקרבתי לנושא - ממתי יש DDR2 ?! ) אני צריך שתעזרו לי בבחירה .

אני מחפש המלצות ללוח אם , מעבד וזיכרון . המטרה של המחשב יהיה למשחקים . תקציב מקסימלי בין 1500 ל 2000 שקל .

אין לי העדפה לאינטל או ל AMD כל המחשבים אצלי בבית הם AMD אז יהיה נחמד לקנות מחשב של INTEL אבל באמת שזה לא משנה לי .

תודה לעוזרים

פורסם

מתוכנן OC?

פורסם
  • מחבר

לא אף פעם לא התעסקתי עם זה ולא מתכון להתעסק עם זה בזמן הקרוב ...

פורסם

נבנה ב-IQPC

קטגורית מוצר שם מוצר מחיר

מעבד : AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX ¤ 661

לוח אם : ABIT KN9 ULTRA ¤ 602

זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 717

סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤1980

פורסם
  • מחבר

ואוו 2 ג'ייגה זיכרון זה בטח יהיה הרבה יותר מהיר מה 256 333MHZ זיכרון שיש לי עכשיו על המחשב אה ?

אם למישהו יש זמן להסביר לי בקצרה כמה דברים :

- מזה אומר במעבד Dual Core Socket ?

- G.skill חברה טובה ?

תודה על העזרה Xtract המפרט נראה טוב אני כנראה אקח אותו אבל אם למישהו יש המלצות אחרות אז בבקשה תפרסמו להשוואות

פורסם

אחי, אם מזמן לא התעסקת במחשבים, אז בטח אתה גם לא יודע, שעברנו מ AGP ל PCI-E .

תצתרך להשקיע ב כ. מסך , או שאני טועה ?

מפרט של XTRACT מעולה , כמו שרוב המפרטים שלו כאן באתר, שהוא נותן לאנשים.

G-SKILL חברה מעולה.

DUAL CORE זה מעבד כפול-ליבה, ז"א שפיזית בתוך המעבד יש שתי ליבות עיבוד.

אה, ונראה לי שלוח אם הזה עדיף, לא ?

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2871&Pname=ASUS

כי ABIT מגיע עם NFORCE550 ו ASUS עם nForce® 570 Ultra™ MCP

פורסם
  • מחבר

רגע אז אתה רוצה להגיד לי שהכרטיס מסך שלי Radeon 9500Pro כבר לא יתאים ללוח אם כזה ?..

פורסם

ואוו 2 ג'ייגה זיכרון זה בטח יהיה הרבה יותר מהיר מה 256 333MHZ זיכרון שיש לי עכשיו על המחשב אה ?

אם למישהו יש זמן להסביר לי בקצרה כמה דברים :

- מזה אומר במעבד Dual Core Socket ?

זה שני מושגים נפרדים: Dual Core הכוונה למעבד עם ליבה כפולה (2ליבות פיזיות על שבב אחד), Socket זה סוג החיבור של המעבד ללוח האם, כשההבדל מתבטא במספר הפינים. במעבדי AMD זה כרגע סוקט AM2

- G.skill חברה טובה ?

כן אחת הטובות, אנ'לא מאמין שיש להם 2 ג'יגה זיכרון בכזה מחיר... :o

בקשר ללוח של אסוס, רציתי לקנות אותו בזמנו (לפני חצי שנה אבל היו לו בעיות עם דרייברים\ בעיקר בOC... לא יודע לגבי עכשיו אבל צריך לבדוק את זה. חוצמזה לוח טוב)

עידכון: הרדאון שלך מיושן ברמות... גם אם הוא מתאים בחיבור (והוא לא) הוא לא היה מנצל את כוח העיבוד של המעבד וזה סתם חבל... אם אתה רוצה לשחק במשחקים עדכניים והתקציב שלך מוגבל תקנה 7600GT של אנווידיה או 1950PRO של AMD (שד"א קנתה את ATI אם אתה לא מעודכן ;))

פורסם

רגע אז אתה רוצה להגיד לי שהכרטיס מסך שלי Radeon 9500Pro כבר לא יתאים ללוח אם כזה ?..

לצערך, לא :-\

פורסם

בקשר ללוח של אסוס, רציתי לקנות אותו בזמנו (לפני חצי שנה אבל היו לו בעיות עם דרייברים\ בעיקר בOC... לא יודע לגבי עכשיו אבל צריך לבדוק את זה. חוצמזה לוח טוב)

הוא לא מתכנן OC, כפי שהוא אומר, ואני בטוח, ש ASUS מזמן פתרו את הבעיות

כנינו לוח כזה לחבר שלי - תאמין לי ........... בובה של לוח, אבל עוד פעם, אני לא יודע איך הוא ב OC .

פורסם
  • מחבר

לצערך, לא :-\

:( אבל אני ממש אוהב אותו ...

שייט , אז כמה כרטיס מסך נגיד במחיר סביר עם ביצועים סבירים + אמור לעלות לי ?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הזה מספיק ביחד עם המפרט ש XTRACT בנה להריץ משחקים ברמה טובה ?

אני לא מחפש איזה כרטיס מסך שיפעיל לי משחקים על האיכות הכי גבוהה אבל אני עדיין רוצה כרטיס מסך סביר + שאני יוכל לשחק בו על הגדרות בינוניות +

פורסם
  • מחבר

מה ההבדלים בין שני הכרטיסים ? איזה מהם עדיף או כרטיס אחר בתקציב של עד 600 שקל ?

הכרטיסים האלה יספיקו להריץ משחקים חדשים ברמה בינונית + ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים