עבור לתוכן

יש למשהו מושג איך להדביק פרספקס ??

Featured Replies

פורסם

יש למשהו מושג איך להדביק פרספקס?

באיזה דבק להשתמש [ אם בכלל קיים כזה] על מנת לאגור מים.

חשוב לי שם הדבק.או אם יש צורה אחרת כמו חימם בעזרת אקדח חום...

תודה מראש

פורסם

דבק חם, סיליקון, כל מה שעמיד במים

פורסם

דבק חם, סיליקון, "אפוקסי" כול מה שעמיד במים

פורסם

אפוקסי, כמובן, שכחתי איך קוראים לזה...

פורסם

יש דבק מיוחד לפרספקס, שפועל כמו אציטון (ממיס שכבה של פרספקס ובכך יוצר חיבור ברגע שהחתיכות מתייבשות) זה הפתרון הכי טוב, תשאל בסדנאות שעובדות עם פרספקס בטח יש להם. מה שבאסה זה שהדבק הזה מתייבש מהר מאוד (תוך כמה שניות) אז צריך לעבוד איתו זריז. כל שאר הפתרונות שהציעו פה לא ממש יעילים. סיליקון ודבק חם לא ידבקו טוב לפרספקס, אפיקסו קצת יותר טוב אבל עדיין לא יכול להשתוות לדבק שהצעתי

פורסם

הדבק להדבקת פרספקס הוא אותו הדבק שמשתמשים להדבקת צינורות המים מפלסטיק(האפורים)PVC הדבק שקוף וחזק!

פורסם

אפוקסי מדביק ממש טוב...

כמובן שאם אתה פונה לסדנא שמתמחה בעבודה עם פרספקס ומבקש שהם ידביקו לך (עם החומר ש-SSR רשם) - זה הפיתרון הכי טוב...

הייתי גם שם סיליקון בנוסף בקצוות,אם אתה מתכנן לשים מים בתוך מיכל עשוי פרספקס...

פורסם

אני עובד עם חומרים כאלו, והכי טוב זה:

להדביק עם סיליקון בתנאי ולא רואים את איזור ההדבקה, ואם כן רואים, קידוח חורים והברגת ברגים- הכי נוח ויפה.

דניאל

פורסם

יש דבק מיוחד לפרספקס, שפועל כמו אציטון (ממיס שכבה של פרספקס ובכך יוצר חיבור ברגע שהחתיכות מתייבשות) זה הפתרון הכי טוב, תשאל בסדנאות שעובדות עם פרספקס בטח יש להם. מה שבאסה זה שהדבק הזה מתייבש מהר מאוד (תוך כמה שניות) אז צריך לעבוד איתו זריז. כל שאר הפתרונות שהציעו פה לא ממש יעילים. סיליקון ודבק חם לא ידבקו טוב לפרספקס, אפיקסו קצת יותר טוב אבל עדיין לא יכול להשתוות לדבק שהצעתי

מחזק, מנסיון הדבק הזה יבצע את ההדבקה הטובה ביותר , כמו כן, בניגוד לשאר הדברים

אין סימנים של החומר כגון שאריות סיליקון וכו', הוא שקוף ודליל כמו מים, ועובדים איתו בכמויות קטנות בעזרת מזרק ומחט

רק זהירות לא לטפטף על המשטח שלא רוצים להדביק.. הוא יהרוס אותו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים