עבור לתוכן

הארד דיסק חדש עבד כמה ימים ועכשיו... **עשיתי הרבה דברים ולא עובד.. הלפ מי

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי WD2500JB בערך שבוע. עבד כמו שצריך ועכשיו כיביתי תמחשב חיברתי את העכבר מחדש וכשהדלקתי אותו:

"A disk read error has occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart"

איך אני מציל את עצמי?

עשיתי חיפוש בפורום ומישהו אמר לבדוק עם התכנה של היצרן... אם זה מה שאני צריך לעשות מישהו יכול להביא לי אותה? תודה רבה למושיעים

פורסם
  • מחבר

הורדתי והתקנתי את התכנה (לייף גארד 11.2) ואני מריץ אותה על ווינדוס מהארדיסק אחר כשגם ההארדיסק הבעייתי מחובר.

לא הבנתי מה אני אמור לעשות בתכנה כדי לפתור את הבעיה........

ודרך אגב ההארדיסק מופיע ב"מחשב שלי" עם כל הקבצים

עריכה 2: עשיתי את הסריקה הקצרה וגם את הארוכה ולפי התכנה הדיסק בסדר למרות שעדיין יש את אותה שגיאה.

עכשיו אני מתקין ווינדוס מחדש ושמתי לב לדבר חשוד במסך ההתקנה - הוא אומר שיש 8 מגה של "unpartitioned space"

עריכה 3: אי אפשר אפילו להתקין ווינדוס מחדש! כשהמחשב עושה ריסט אחרי שהוא מעתיק את הקבצים מהדיסק של ווינדוס שוב עולה השגיאה של ההארד דיסק........... הצילו!

אין לי מושג מה לעשות עכשיו אני מחכה שתגידו לי משהו...

פורסם

אין בעיה עם עריכה 2 - ככה זה צריך להיות. תריץ MEMTEST ותבדוק טמפרטורות של מעבד. איזה לוח יש לך?

פורסם

בתכנה של WD תריץ בדיקה למציאת BAD SECTORS

זה אמור למצוא לך

פורסם

רוב הבעיות עם הדיסקים הקשיחים יופיעו בחודשים הראשונים לחייהם. סביר להניח שזה מה שקרה אצלך. הכי בטוח זה פשוט לממש את אחריות (צריכה להיות עליו אחריות של 3 שנים).

אפשרויות אחרות הן בעיית זיכרון (תבדוק עם memtest כמו ש ag43 כתב), בעיה בלוח, ובעיקר בבקר - נסה להעביר את הכונן לבקר אחר, וייתכן גם שזה משהו פשוט כמו כבל דפוק או שלא מחובר טוב.

אגב, גם אם הבעיה נפתרת, ובסוף אתה מוצא bad sectors על הדיסק הקשיח - תממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח D850GB של אינטל.

עשיתי פלאש לביוס ועדיין לא פעל ההארד דיסק.

מה הקשר ממטסט זה לא לRAM? וגם אם יש משהו כזה לHD, לא צריך להאריץ את זה כמה חודשים טובים כדי להגיע לאותה רמת בדיקה? :smile1:

לא מצאתי שום סקטורים דפוקים בסריקה של WD ובכמה CHKDSKים.

החלפתי כבלים זה לא עוזר.

עכשיו אני מפרמט... מעניין אם זה יפעל. בכל מקרה אני אממש את האחריות. איך הכי פשוט לממש אותה? אני גר בירושלים... כמה זמן יקח להארד דיסק חדש להגיע?

פורסם

אני מציע שתגבה מHD אל השני את כל המידע שלך,אפילו את הPROGRAM FILES, ותממש את האחריות.

ופשוט תחזיר אח"כ לחדש

פורסם
  • מחבר

גיביתי, פרמטתי.

אני לא יודע אם ההארד דיסק פועל, יש לי תחושה שכן אבל אין לי כח להתקין עליו ווינדוס ולבדוק כי גם אם הוא פועל 99% שהוא יעשה לי בעיות בעתיד אז אני אזרוק אותו לאחריות (תענו לי על השאלות לגבי האחריות ???)

בינתיים יש לי בעיה אחרת... אני על ההארדיסק האחר כרגע והתקנתי עליו ווינדוס בצורה מרושלת... המחשב דפק רסטרט בסוף בסוף ההתקנה כשיש את ה"tutorial" הזה ששואל אותך על ווינדוס אפדייט ועל רשת וכו ועכשיו אין לי תאריך בפינה של המסך ועוד כל מיני פאקים קטנים... יש מצב לחזור עליו?

פורסם

מזתומרת התקנת ווינדוס בצורה מרושלת?

התקנת הווינדוס מסתכמת בלחיצת NEXT עד שהאצבע מתעייפת :lol:

אין פה שום דבר מתוחכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים