עבור לתוכן

שאלה על הBT די אדיוטית אבל חשובה

Featured Replies

פורסם

עזבו זה סיפור טיפשי אבל זה ככה אממ יש לי בבית BT שקניתי הכול טובי ויפה חוץ מדבר אחד אממ יש לו מן שתי תופסנים אפשר לקרוא לזה אחד קדימה ואחד מאחורי הלוח אם. הלוח שלי נשרף השתמשתי באחריות החליפו אותו בחנות בלי שידעתי ועכשיו התופסן שמאחורה הוא היה דבוק (כי יש ספוג שמדביק אותו ללוח למנוע פגיועת במערכת החשמלית) עכשיו יש לי רק אח מהם ואין לי את השני אז איך אני יוכל לחבר לו יודע

יש אפשרות לקנות רק אותם למה חבל על הכסף או שיש לי שכן שמתעסק הרבה עם ברזל יש לו מסגרייה אתם חושבים שכדאי לי לבקש ממנו שישכפל לי אחד?

פורסם

תנסה לדבר עם החנות...אולי הם יכולים להחזיר לך את זה אם הם לא זרקו עדיין...

או שתנסה למצוא מישהו שיש לו BT (לפי הפלטת חיזור מדובר על הדגם הישן) שיש לו AMD למשל (או אינטל-אני לא יודע מה יש לך) ויש לו את הפלטות הנותרות..למשל אני הייתי מביא לך בחינם כי גם ככה אין לי מה לעשות עם זה....אבל אוליי תוכל לקנות ממישהו...תבדוק בחנות אוליי הם יכולים להזמין לך אחד

פורסם
  • מחבר

רגע יש לך?

וואלה יש מצב אתה מביא לי אותם למה איפה שזרכו זה אצל הסוכנות או אינטל עצמה שבארץ וזה היה מלפני חצי שנה אולי אז זה נזרק

פורסם

שמע בדיוק אבל בדיוק קרה לי אותו מקרה!!!

החלפתי לוח כי הישן נשרף והיה עליו BT

אז סך הכול לאט לאט הסרתי את החלק האחורי שהיה דבוק מאודדד חזק ללוח השרוף...אבל איכשהו הסרתי אותו והדבקתי אותו לחדש...

קצת נקרע הספוג אבל עדיין היה במצב טוב...סך הכול זה הסתדר

פורסם
  • מחבר

אני גם הייתי עושה את זה לא ידעתי שיצטרכו להחליף את הלוח

פורסם

הBT מגיע עם לוח ברזל אחד בצורת H.. אולי תנסה לראות אם הוא מתאים במקום הישן..?

בתמונה בעיגול האדום..

בראל.

עריכה - הוא גם מגיע עם שני לוחות קטנים שאמורים להתחבר עם 4 ברגים שגם מסופקים איתו..

[attachment deleted by admin]

פורסם

זאת הסיבה היחידה שבגללה לא רציתי לקנות BT

אבל תנסה לדבר עם החנות כי לא הגיוני שכל פעם שנישרף לוח או שמחליפים לוח צריך להחליף קירור

או שהBT הוא קירור חד פעמי ???

פורסם

אבל תנסה לדבר עם החנות כי לא הגיוני שכל פעם שנישרף לוח או שמחליפים לוח צריך להחליף קירור

אכן ביאס אותי גם...מקווה שאצלי (טפו טפו טפו) הלוח הקודם הוא היה האחרון שישרף.

פורסם

נשרף לו הלוח - וכשהוא החליף אותו הוא שכח להפריד את הפלאטה של הBT...

זה למה זה קירור "חד-פעמי"...

פורסם

צודק מאה אחוז!! אם אתה שולח את המחשב לחנות מראש תסיר את הקירור בכלל...למה קודם כול כמו שאתם מפחדים שזה יישבור לכם ת'לוח אז רק שתדעו אני עובד בחנות מחשבים ואני עובד עם עוד אחד שאנחנו פחות או יותר רק מרכיבים והכול ואני אוליי עוד בודק מה יש בפנים לפני שאני מוזיז אבל הוא פשוט מרים ומטיח את המחשב בשולחן..אז אם אתה שולח את המחשב לחנות מראש תסיר את הקירור (BT או טוניק טאוור למשל)

למשל אני דואג לרשום ולשאול כול לקוח אם יש משהו חריג (כלומר לא רגיל-כגון: קירורים..שיפורים אישיים וכו'..) הבוס לא מחייב אבל העוגמת נפש שניגרמת אחר כך פשוט אין מצפון..אז מקדישים דקה ושואלים אז אם לא שואלים אותך בחנות שלך תבקש שיירשמו עם פתק על המארז שיש בפנים קירור BT ושיידאגו לפרק את הפלטה..כי אם לא הלוח שלך עף עם הפלטה לפח...

(חחח חפרתי אבל זה היה כדי להמחיש לך)

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני אומר לך שלא ידעתי שהוא נשרף והם החליפו לי תלוח אם בלי שידעתי

פורסם

מה הבעייה לחבר מחדש עם חומר מבודד חליפי ? , ספוג , גומי וכו'

פורסם

גם כמו שרשמו כאן על לפרק את הקירור. בדרך כלל בפירוק המבודד ניקרע

ואם כבר לשאול שאלה הגיונית אז למה הם לא שמים 2 מבודדים מכל סוג

אחרי הכל בסכום שמשלמים על הקירור מהסוג הזה (טוניק BT ) הם בכיף היו יכולים לשים עוד מבודד

ומי שלא יכול \יודע לפרק את הקירור שצריך לפרק את הלוח בשביל זה ?

ומי שהאחריות שלו כמו בחנויות כל שהן תפוג עקב פירוק הלוח ? בטענה שהם גרמו לנזק בפירוק

וכמו שאני מכיר מעבדות בתחום (לא כולן אבל יש הרבה ) הטכנאים שם שמים זי* ואף אחד מהם לא ישב כמו ילד טוב בשביל לפרק את המבודד

בשנה שעברה נישרפו לי 3 לוחות אם אז גם במידה ואני הייתי מפרק את המבודד כמה הוא כבר היה יכול לשרוד

פורסם
  • מחבר

יש משהו במה שהוא אומר :hi:

קיצור אין מצב להשיג?

למישהו בפורום היה לו BT ולא צריך למה אולי נשארו לו מישהו מכיר מישהו כזה :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים