עבור לתוכן

יש לי התלבטות אם לפרמט את המחשב

Featured Replies

פורסם

תשמעו לא פירמטתי את המחשב איזה שנה וחצי, ואני מתלבט נורא אם לפרמט, המחשב שלי גם איטי אז זה גם בעייה...

תודה רבה לעונים,

מתן.

פורסם

תגדיר איטי? במשחקים? כשאתה לוחץ קליק ימני לוקח לתפריט המון זמן לעלות? פעולת העתקה לוקחת יותר מידי זמן? יש המון סיבות לאיטיות ויכול להיות שיהיה ניתן לפתור אותן מבלי לפרמט (שלוקח כ-3 שעות במקרה הטוב אחרי התקנה של הכל)

נסה לסרוק לוירוסים - אני משתמש ב NOD32 תוכנה מעולה

סרוק לספייווארים/רוגלות - Ad Aware SE היא תוכנה מצוינת וחינמית תוכל להוריד אותה

בצע איחוי למחשב - קליק ימני על אחד מהכוננים הקשיחים, מאפיינים, למעלה בחר בכלים ויש לך אפשרות לעשות איחוי שפותר בעיות כאלה

פורסם

תראה .. איטיות הרבה גורמים יכולים לגרום לה כמו שאמר MeTaLhAmMeR תגדיר איפה איטי ומה .איטי ?

עכשיו לפורמט אני עושה כל 6 או 7 חודשים אבל אם המחשב במצב מצוין אין למה לפרמט ...

פורסם

תכין לך תקיה עם כל ההתקנות של כל התוכנות שאתה צריך

WINRAR

MSN

MEDIA PLAYER

NERO

וכו'....

ותשמור אותה ב USB או שאם אין לך תצרוב את זה על דיסק

כמובן תשמור את כל המסמכים, תמונות, אתרים מועדפים וכל מה שאתה רוצה

ואז תפרמט

פורסם

אם המחשב איטי כנס ל"מצב בטוח" וסרוק את כל הכונן הקשיח לבדיקת וירוסים ורוגלות. אח"כ בצע בדיקת שגיאות יסודית ואיחוי.

אח"כ פרק את המארז ונקה אותו בעזרת ספריי לחץ אויר מאבק, שמן את המאוררים ונקה אותם, מומלץ לבדוק טמפ' של החומרה בעזרת תוכנה ייעודית. פורמט לא עושים סתם, אלא כמוצא אחרון בלבד.

סיכוי של 90% שהבעיה תיפתר.

פורסם

למרות שכל מה שנכתב מעלי נכון עדיין כדאי מדי פעם לפרמט (אם אתה יודע מה אתה עושה). כמה זה מדי פעם? תלוי בך ובאיטיות של המחשב

שלך. לצערנו לאט לאט (ולפעמים מהר מהר) מתאסף זבל על מערכת ההפעלה מתוכנות ישנות שהתקנת ולא הוסרו כראוי וכו' שאפילו תוכנות

כמו REGISTRY CLEANER ודומותיהן לא פותרות ב100% ואז מומלץ להתחיל דף נקי (עד הפירמוט הבא).

פורסם

טוב אבל לא כל חודש או חודשים .. "להתחיל בדפ חדש" צריך זמן .. אוליי 6 או 7 חודשים ..

פורסם

תלוי בשימושים של הבחור....

פורסם

matan101010 - אם אתה מפרמט, אז מומלץ שלאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה, ולפני התקנת התוכנות שלך, תשמור קובץ image של הדיסק הקשיח (למשל עם ghost). זה יחסוך לך את זמן ההתקנה של מערכת ההפעלה בפעם הבאה שתרצה לפרמט - פשוט תשחזר מה image ואז תתקין את כל התוכנות שלך.

פורסם

באיזה גרסא של גוסט אנחנו עומדים?

אף פעם לא היה לא גוסט זה פשוט להשתמש?

מישהו יכול לתת לי לינק עם איזה מדריכון רצוי בעברית אבל גם אם זה באנגלית זה טוב

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים