פורסם 2007 במרץ 2918 שנים יש חופש דת-זאתמרת שאתה יכול להיות מה שאתה בלי שירדפו אותךישראל היא מדינה יהודית ואתה תצטרך לקנות לחם לפני פסח ו/או ללכת לטיב טעם כמו כל שאר עם ישראל
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים כשתצליח סוף סוף לעבור את כיתה ג' תגיד לנו.ג' כבר עברתי - גם תואר ראשון וחצי מהתואר השני (בציונים לא רעים) - אבל כנראה שאתה חכם מדי בשבילי - הצלחת לשכנע אותיאיפה להעביר לך את כל החסכונות שלי - אני יוצא לטימבוקטו לשבת על איזה עץ - רק כדי לקבל קצת שקטאני מניח אבל שאתה עברת את כיתה ג'(כשתעבור גם את ד' תוך 3 -4 שנים - תתקשר ונמשיך)
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים יש חופש דת-זאתמרת שאתה יכול להיות מה שאתה בלי שירדפו אותךישראל היא מדינה יהודית ואתה תצטרך לקנות לחם לפני פסח ו/או ללכת לטיב טעם כמו כל שאר עם ישראליהודית?אני רואה משטר דמוקרטי עם רוב ברור של חוקים דמוקרטים.ואיפה ישראל נמצאת על הירח לא על כדור הארץ וכל עוד היא נמצאת עליו היא חייבת לשמור על זכויות אדם. ואם לא אל תגידו דבר אם דם דתימוס פרמטיבוסי יזרום ברחובות כמו הגשם אחרי מבול.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים איזה שטויות אתם מדברים!!ביקשו רק לאכול מצות במשך שבוע!!תאמינו לי שאני מעדיף את זה על יום כיפור!
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים האמת שאני שומר כשר - ורק בליל הסדר אני אוכל מצותיש כל כך הרבה תחליפים מצויינים ורק לחם חסר - אבל אני לא אוהב לחם גם ככה (אני יותר טיפוס של בשר)
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים עם הרבה צ'יפס (כשר לפסח) וסלט (שלמעט קרוטונים שאסור בפסח אין בעיה)האמת שלחם יוצא לי לאכול בערך פעמיים שלוש בשבוע - לא יותר
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים איזה שטויות אתם מדברים!! ביקשו רק לאכול מצות במשך שבוע!! תאמינו לי שאני מעדיף את זה על יום כיפור! אף אחד לא אמר שזה קשה, פשוט יותר קל לא לשמור לא על זה ולא על זה, ואני לא רואה שום סיבה הגיונית למה לשמור.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אני לא יוצא לרחוב, בולס לחם וזורק על כולם. אני אוכל בשקט בבית.אני לא שומר כי אני לא רואה שום סיבה הגיונית למה. מה, כי כולם לא אוכלים לחם אני חייב?.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים לא קשור לרמת קושי.העניין הוא שאין בזה שום סמליות מבחינתי, אני לא אדם מאמין, ואני לא רואה שום סיבה למה לאכול דיקט במשך שבוע. אני אמנם לא ממש אוכל לחם [גם בימי חול וגם בפסח], אבל אם אני ארצה לאכול לחם המנהג הזה לא יעצור בעדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.