עבור לתוכן

מערכת רמקולים בעיקר למוזיקה.

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לדעתכם לקנות רמקולים למוזיקה כמו הGigaworks T20 או כבר לקנות מערכת סטריאו?

פורסם

תלוי בתקציב..

אם עד 1K אז עדיף T20 או JBL אנקאונטר

אם מעל אפשר כבר למצוא זוג מדפי נחמד במצ טוב ומגבר סביר!

כמו כן יתכן ויביאו לארץ את הI DOME(ראה סקירה באתר) אז אם יש סבלנות שווה לחכות.

פורסם

לפי מה שאמריציום (או איך שלא קוראים לו) פירסם בדיון על הIDOME, אמורים להביא אותם לארץ בחודש הבא...

פורסם
  • מחבר

עזבו תקציב. מבחינת סאונד מה עדיף מערכת סטריאו או רמקולים כמו הT20? אני לא מדבר ספציפית על הדגמים האלה, אני מדבר בכלליות.

אני רוצה להגיד משהו בלי קשר לדיון הזה ספציפית, לא רוצה לבוא בגישה רעה או משהו כן?

אני שאלתי בפורום הזה לא פעם ולא פעמיים שאלות, ואף פעם, אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה לשאלה ששאלתי, תמיד מתעסקים ועונים בכל מה שמסביב. מצטער אבל זה מאכזב.

פורסם

שוב, זה תלוי בתקציב!

אם התקציב שלך עד 1000 ש"ח, אז עדיף מערכות כמו הדום והT20.

אם יש לך יותר אז אפשר לחשוב על זוג מדפיים ומגבר

וזה גם תלוי בסוג במוסיקה... לT20 יש באס חלש יחסית, אז אם אתה שומע מוסיקה עם הרבה באס רצוי לשקול מערכת סטריאו- אבל אז האיכות של פרמטרים אחרים תהייה נמוכה יותר (דיוק, פירוט...)

אין דבר כזה "עזבו תקציב"... במקרה כזה אפשר לתת לך רמקולים של מליון ש"ח (בלי הגזמה) ומגבר ב70 אלף+ נגן CD\ DVD ב20 אלף, ולהגיד לך סלאמת, או להציע לך מערכות של 20 ש"ח :nixweiss:

פורסם

^^

:xyxthumbs:

ובנוסף לזה, אתה יכול האזין למערכת בשווי של 20K ולמערכת בשוויי של 2K ולהגיד שזה אותו דבר.

איכות זה עניין סוביקטיבי לחלוטין!

משהו שטוב בשבילי לא בהכרח יהיה טוב בשבילך!

פורסם
  • מחבר

אני שומע בעיקר רוק ומטאל ככה שנראה לי שכדאי בלי הרבה באס, אבל אני רוצה גם עוצמה, החדר הוא בינוני ולא נראה לי שהT20 נגיד יספיקו.

כמה הiDome אמורים לעלות בארץ? ו..אפשר לחבר אליהם נגן נייד ללא תלות במחשב?

פורסם

הדום אמורים לעלות בסביבות ה700 ש"ח... וכנראה הם מגיעים אחרי החג.

ואני מניח שלא אמורה להיות בעייה בחיבור שלהם לנגן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים