עבור לתוכן

מערכת סאונד קולנוע ביתי לסלון(אין קשר למחשב) - תקציב 10,000

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

נרכשה טלויזיית LCD של LG 42 אינץ. הדגם המלא: 42LC2R. רוצים להתאים לה מערכת בתקציב שבכותרת.

אני מבין קצת בתחום, אבל לא מומחה גדול. אשמח לקבל טיפים כללים לקנייה, וטיפים ספציפיים של מה לקנות.

תודה,

גיא.

פורסם

ישנם כללי אצבע לא מחייבים כמו:

1. חלוקת תקציב: מערכת סראונד אז כ6-7K לרמקולים(זוג קדמי, זוג אחורי, סנטר(אופציה), סאב(אופציה) והשאר לרסיבר וחיווט!

2. יעוד מערכת: אם יהיה שימוש להאזנה למוזיקה בסטריאו אז מומלץ להשקיע יותר בקדמיים, ולהתגמש בסראונד! וכמובן רסיבר אם אופי יותר מוזיקלי!

3.חברות מומלצות: רמקולים: JAMO, KLIPSECH, MISSION, KEF, WARFEDALE, OMEGA AUDIO, MOREL, ACOUSTIC ENERGY, SYSTEM AUDIO, וכו..

רסיברים: YAMAHA, PIONNER(מומלצים יותר לק"ב) MARANTZ, DENON(יותר מוזיקלים)

4. הכי חשוב!! לקפוץ לחנות סטריאו וק"ב מקצועית באזור מגורייך ולבדוק בעצמך מה מתאים לך מבחינת תקציב ומבחינת העדפות אישיות!

בהצלחה!

פורסם

תתקשר למישהו שאני מכיר. הוא עובד כרגע ברשת בביג בוקס, סניף רמת-גן (בעבר הוא היה בעל חנות עד שפשט רגל כתוצאה מגנבה).

הוא מקצועי, אדיב והכי חשוב אמין. הוא יעזור לך גם בכייף, אפילו אם לא תקנה בחנות את המערכת קולנוע.

הצעה שלי, תתקשר אליו ותתרחק מחנויות פרטיות, בד"כ הם מנוהלים ע"י אנשים ממולחים שמעוניין להפטר ממלאי ולדחוף לך מחיר.

המספר שלו: 052-5104442

קוראים לו: יגאל

בבקשה אל תתקשר בשעות הזויות. לבן אדם יש ילדה קטנה.

תתקשר בסביבות 10:00 - 18:00

תגיד לו שאלעד נתן לך את המספר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים