פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר אם כבר Armor אז הדגם הרגיל נראה לי יותר יפה... אבל בסופו של דבר זו החלטה שלך. תתחדש בדגם הקודם אין מאוורר בצד, וכאן יש. חבל מאוד,אבל תתחדש. ולמה זה? עד כדי כך? ומה אתה מציע?
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים למה ללכת על מארז כזה? יש לך הרבה מארזים באותו מחיר שהם הרבה יותר איכותיים.. אל תסתכל על היופי של המארז..לדעתי תילך על aurora 570 הוא מאוד מאוורר עם שלוש מאווררי 120מאוד שקט,יפה מאוד לדעתי.יש לך גם מגוון של מארזי ANTEC בתקציב שלך שהם מארזים מעוליםיש antec 900 ויש כל מיני מארזים שיהיו עדיפים בהרבה על הARMOR.אני לא מחזיק מTT חברה שיש לה מארזים ברמה גבוהה ביותר.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים למה ללכת על מארז כזה? יש לך הרבה מארזים באותו מחיר שהם הרבה יותר איכותיים.. אל תסתכל על היופי של המארז..לדעתי תילך על aurora 570 הוא מאוד מאוורר עם שלוש מאווררי 120מאוד שקט,יפה מאוד לדעתי.יש לך גם מגוון של מארזי ANTEC בתקציב שלך שהם מארזים מעוליםיש antec 900 ויש כל מיני מארזים שיהיו עדיפים בהרבה על הARMOR.אני לא מחזיק מTT חברה שיש לה מארזים ברמה גבוהה ביותר.זה בגלל שאין לה כאלו (חוץ מאולי אחד שתיים).
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים המאוורר בצד לא באמת מוסיף משהוובטח לא הופך את המארז לעדיף על ה-Aurora או ה-900
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר את ה- Aurora בכלל לא אהבתי. ואני לא יכול לקחת משהו, שאני לא אוהב! אבל... את ה- Antec 900 דווקא כן אהבתי. עכשיו נשאר רק להחליט אם זה TT או Antec. אתם אומרים שה - Antec 900 טוב יותר? אני מבין נכון? זאת תהיה קניה בטוחה? כי בכל זאת, מדובר על קרוב ל-1000 ש"ח. ושוב, תודה לכולם!!! P.S. ויש גם את ה- Antec P-180, וגם הוא לא כל כך נראה לי (דומה למקרר קצת), אבל זאת גם אופציה. ולבסוף עוד שאלה: מבין שלושת המארזים מהו הסדר שלהם מהכי טוב להכי פחות טוב (Aurora, Antec 900, Antec P-180)?
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים כולם טובים ומצטיינים בקטגוריות שונות.. בגדול ה900 והאורורה הם +- שווים... הP180 מצטיין בעיקר בגלל שקט... כולם טובים...
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים תבדוק גם את הThermaltake Eureka.אם אתה אוהב את המראה שלו תיקח אותו הוא לא נופל מ570 ו900.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים גם אני בהחלטה בול כמוך ואני החלטתי ללכת על האורוורה.. מארז יפה מאוד.בלי קשר, אני דווקא לא אוהב את TT, היא עושה רושם של חברה שיותר עוסקת בעיצוב ושל "WOW ITS TT!" מאשר באיכות של המארז עצמו.GIGABYTE לא ידעתי שיש לה בכלל מארזים אבל בהסתכלות בנתונים של המארז ובמיכת Xtract הבנתי שהמארז איכותי ביותר.תכנס לאשכול שפתחתי שבו שאלתי על אורוורה VS אנטק 900.. חפש "EviLeader".בכול מקרה, אני מזמין את האורוורה כנראה ביום א'\ב' מזיגזג : www.zigzag2000.co.il.רציתי להזמין את האמת גם כבלים מעוגלים משמה אבל WTF זה עולה 50 שקל לכבל?!!?!?!
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים יש לך את PCcool שהם יותר זולים...http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=46אבל המשלוח יוצא 12 ש"ח אז זה כבר לא כזה משתלם.אלא אם כן אתה גר באיזור נתניה ואתה יכול לאסוף לבד...
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר או קיי, חברה, הגעתי להחלטה חדשה תודות לכם. והיא - Antec 900! http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900 נשאר רק לוודא אם הוא מתאים ללוח האם הישן שלי - Gigabyte 8ig1000. זה הקישור ללוח אם - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1654. EviLeader קראתי את התרד שלך, אבל אני פשוט לא אוהב את המראה של ה- Aurora. ובנוסף, אני קורא עכשיו כל מיני ביקורות על אנטק 900, וכולן אומרות שזה מארז מעולה!
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר לגבי הלוח אם - כאן זה לא הפורום המתאיםלא שאלתי שום דבר לגבי הלוח אם עצמו. שאלתי רק אם הוא יתאים למארז החדש.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים לגבי הלוח אם - כאן זה לא הפורום המתאיםלא מבין למה להיות כל כך נוקשה ועקשן?הוא שאל שאלה הכי קטנה, וזה לא שהיא לא קשורה, הוא פשט שאל אותה על הדרך כי היא איכשהו קשורה למארז.פרנק, לשאלתך, הלוח אם יתאים למארז.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר לא מבין למה להיות כל כך נוקשה ועקשן? הוא שאל שאלה הכי קטנה, וזה לא שהיא לא קשורה, הוא פשט שאל אותה על הדרך כי היא איכשהו קשורה למארז. פרנק, לשאלתך, הלוח אם יתאים למארז. תודה רבה!!! ושוב תודה לכל מי שעזר!!! אתם גדולים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.