עבור לתוכן

הוצעו לי זיכרונות NPD או NDP (ככל הנראה לא מוכרים), אך עם אחריות לכל החיים.

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא האם כדאי.

או הזכרונות האלו (2GB 667MHZ CL5) של NDP או NPD עם אחריות לכל החיים מהחברה שבה קניתי את הזיכרונות, או זיכרונות של Kingston בתוספת של 340 ש"ח, שזה יוצא די הרבה.

מה אתם אומרים? כדאי ללכת על NDP האלה למרות שהם ג'נריים?

פורסם

לא.

פורסם

אתה אולי מתכוון לNCP או לPDP - PATRIOT , הPDP בכלל לא רעים ולא יקרים. הNCP יותר זולים, יותר גנריים אבל עושים את העבודה כמו כל אחד אחר באותם תיזמונים ומפרט זהה (מה שהרבה פה פשוט לא מבינים) אבל בהחלט לא לאוברקלוק.

פורסם

עזוב אותך מדברים לא מוכרים

פורסם
  • מחבר

זהו, יכול להיות שזה NCP. הבעיה היא שאני לא רוצה להסתבך עם זיכרונות שלא יעשו את העבודה כמו שצריך ואז נדפקתי כי האחריות לא תפצה אותי על זה שקניתי

פורסם

איזה עבודה אתה מתכנן שהם יעשו?

אתה מתכנן OC ?

פורסם
  • מחבר

שום OC. פשוט שלא יפשלו בעבודה ויעשו עבודה של ג'יגה במקום של שתיים, או שלא יציגו ביצועים זהים לזכרונות 2GB 667MHZ CL5 של KINGSTON.

פורסם

שום OC. פשוט שלא יפשלו בעבודה ויעשו עבודה של ג'יגה במקום של שתיים, או שלא יציגו ביצועים זהים לזכרונות 2GB 667MHZ CL5 של KINGSTON.

איך בדיוק יעשו עבודה של גיגה במקום שני גיגה? אין כזה דבר.

כאשר התזמונים זהים, הביצועים זהים... רצים פה קצת יותר מדי URBAN LEGENDS וזה מעיק.

ללא OC לא תהיה לך שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

אם כך, מדוע נרתעים כל כך מג'נריים?

פורסם

כי חיים במדינה הזו על שמועות! יש זכרונות זולים יותר מהNCP , האמן לי.

הפורום לא מייצג את כלל האוכלוסיה. אתה חושב שכל האנשים עושים OC, צריכים ספק שעולה 400 ש"ח(במקרה הזול) וזיכרון שעולה כפול מזיכרון רגיל? זה שטויות במיץ.

הפורום ואנשיו מייצגים לרוב את השוק הגבוה שיש לו דרישות גבוהות יותר (לפעמים גם לא בצדק). מי שלוקח BT וזיכרון 2GB ב1500 ש"ח, לוח ב1000 והכל בשביל להריץ את המכונה בסטוק - ירד מהפסים פשוט. לא יהיה שיפור או תועלת כלל!.

אנשים רצים לקנות זיכרון DDR II 800 ומחפשים אחד עם תיזמונים הדוקים בשביך E6300 שלא הולך לעבור OC, זה ביזבוז למשל. גם אם יש כוונה לOC, צריך לדעת למה קונים את זה ולא לרוץ לקנות סתם.

כמובן שמקרה של OC הסיפור שונה לחלוטין.

פורסם

אחריות לכל החיים = עד שמפסיקים לייצר את המוצר ...

פורסם
  • מחבר

לא חושב, האחריות היא מהחברה. עד שהחברה פושטת רגל אולי.

פורסם

אחריות לכל החיים = עד שמפסיקים לייצר את המוצר ...

נכון.

בכל מקרה, זה לא משהו שצריך לחשוש ממנו כי כמעט ב100% מהמקרים חיי המוצר נגמרים אחרי חיי המחשב וזה נוסף לזה שזיכרונות, תקינים ללא OC כלל לא אמורים לעשות בעיות.

פורסם

בדרך כלל ההפרש לא כזה גדול לא כדאי להוסיף כסף בשביל לקבל זיכרון של חברה ידועה כמו TWINMOS או חברה אחרת שהמוצרים שלה זולים

פורסם

זכרונות ג'נריים יסבלו בד"כ מיותר Errorים ומהר יותר מזמן הקנייה

מה גם שאם תקנה זכרונות של חברה מבוססת (כמו G.Skill), אפילו אם הפסיקו לייבא אותם סביר להניח שמישהו אחר ייקח על עצמו את הייבוא

ויוכל (גם אם בתשלום סמלי) לספק לך משלוח לחברה בחו"ל

זה דבר שאתה בחיים לא תקבל עם יצרנים ג'נריים, היום קונים מהסיני הזה ומחר מהסיני ההוא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים