עבור לתוכן

שדרוג זיכרון מג'יגה ל2 ג'יגה

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין להוסיף למערכת שלי עוד ג'יגה זיכרון (כרגע יש לי ג'יגה אחד) ורציתי לדעת אם זה ישפר משמעותית את הביצועים...

אני משחק הרבה, מוריד גם באימיול ובקליינט של ביטורנט וגולש במספר טאבים גדול...

אני משתמש בXP ואין כוונה לעבור בנתיים לויסטה, רק שיצאו משחקים שתומכים בDX10...

המפרט שלי בצד...

אשמח לתגובות...

פורסם

אם אתה עושה הרבה מולטיטסקינג, כדאי לך להוסיף

בנוסף, זה יגרום לזכרונות שלך לעבוד בdual channel, דבר שיגרום למהירותם לעלות ב30% אני חושב - תקנו אותי אם אני טועה

פורסם
  • מחבר

אם אתה עושה הרבה מולטיטסקינג, כדאי לך להוסיף

בנוסף, זה יגרום לזכרונות שלך לעבוד בdual channel, דבר שיגרום למהירותם לעלות ב30% אני חושב - תקנו אותי אם אני טועה

אני כרגע עובד בDUAL CHANNEL עם ה2 צ'יפים של ה512 כל אחד...

פורסם

אה, לא ציינת את זה במפרט / בהודעה.

בכל מקרה אם אתה מוסיף אל תוסיף סטיק אחד, אתה תפסיד את הדואל צ'אנל וזה לא כדאי.

פורסם

להיות עם 4 סטיקים עלול להיות בעייתי , אבל רק עלול, במיפרט שלך לא היתי חושש מיזה. כמו שאמרו עדיף תמיד להשאר בDC ולקנות היום סטיק של 512 זה לא מי יודע מה אטרקטיבי. תוכל לבדוק אופצייה של מחיר אטרקטיבי לגיגה לעומת סטיק של 512 ולמכור את שלך, אם ההפרש קטן לדעתי זה עדיף.

לגבי ביצועים, אז אני לא יודע למה אתה קורא "שיפור משמעותי" , אבל לפי התיאור שלך בהחלט תקבל שיפור עם כל התוכנות שאתה מריץ ברקע ובייחוד אם אתה לא משוגע על סדר ונקיון במחשב ותוכנות מינימלסטיות בצריכת המשאבים שלהן, אבל זה בגדר "מותרות" מאשר צורך. אם אין לך בעייה עם המחיר ואתה רוצה עבודה חלקה יותר השידרוג בהחלט הגיוני (בייחוד אם תצליח לצמצם לשני סטיקים במקום 4).

פורסם
  • מחבר

אה, לא ציינת את זה במפרט / בהודעה.

בכל מקרה אם אתה מוסיף אל תוסיף סטיק אחד, אתה תפסיד את הדואל צ'אנל וזה לא כדאי.

המפרט שלי בצד ורשמתי שאני מעוניין להוסיף עוד 2 צ'יפים של 512...

ככה שיהיו לי סה"כ 4 צ'יפים ו2 ג'יגה סה"כ...[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 13:33:38

להיות עם 4 סטיקים עלול להיות בעייתי , אבל רק עלול, במיפרט שלך לא היתי חושש מיזה. כמו שאמרו עדיף תמיד להשאר בDC ולקנות היום סטיק של 512 זה לא מי יודע מה אטרקטיבי. תוכל לבדוק אופצייה של מחיר אטרקטיבי לגיגה לעומת סטיק של 512 ולמכור את שלך, אם ההפרש קטן לדעתי זה עדיף.

לגבי ביצועים, אז אני לא יודע למה אתה קורא "שיפור משמעותי" , אבל לפי התיאור שלך בהחלט תקבל שיפור עם כל התוכנות שאתה מריץ ברקע ובייחוד אם אתה לא משוגע על סדר ונקיון במחשב ותוכנות מינימלסטיות בצריכת המשאבים שלהן, אבל זה בגדר "מותרות" מאשר צורך. אם אין לך בעייה עם המחיר ואתה רוצה עבודה חלקה יותר השידרוג בהחלט הגיוני (בייחוד אם תצליח לצמצם לשני סטיקים במקום 4).

שמעתי על העניין שלא רצוי לעבוד עם 4 צ'יפים אבל בכל זאת אני נתכוון לקנות את אותו הדגם בדיוק של אותם הצ'יפים ואת אותה החברה...

האם עדיין זה לא מומלץ?

פורסם

זה לא יהיה צעד חכם לנצל את כל הסלוטים בכרטיסים של 512...

פורסם
  • מחבר

זה לא יהיה צעד חכם לנצל את כל הסלוטים בכרטיסים של 512...

ביררתי לגבי שידרוג ל2 צ'יפים של ג'יגה ולמכור את מה שיש לי וזה יוצא הפרש גדול מאוד...

להוסיף 2 צ'יפים של 512 יעלה לי 400 שקל ואם אני אמכור את שלי והוסיף 2 צ'יפים של 1 ג'יגה כל אחד זה יעלה לי תוספת של 200 שקל - משהו כמו 600 שקל...

מה גם שלא נראה לי שאני אשדרג בעתיד ל4 ג'יגה כי המעבד שלי יהיה אז צוואר הבקבוק , למרות שויסטה די דורשת את זה

פורסם

2 ג'יגה של g.skill עולים 717 ש"ח משו כזה

אז אם תמכור את הצ'יפים שלך בכמה, משו כמו 200 ש"ח?

ייצא לך 500 ש"ח ל2 ג'יגה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

2 ג'יגה של g.skill עולים 717 ש"ח משו כזה

אז אם תמכור את הצ'יפים שלך בכמה, משו כמו 200 ש"ח?

ייצא לך 500 ש"ח ל2 ג'יגה :xyxthumbs:

איפה אפשר לקנות 2 צ'יפים של G.SKILL במחיר הזה?

והאם הם טובים?

באיזה תדר הם?

ראיתי בKSP זוג זיכרונות של TWINMOS ב750 שקל...

איך הם?

פורסם

שניהם טובים גם של twinmos וגם של gskill הם זכרונות value של 667

פורסם

כל עוד הנתונים זהים פחות היתי חושש מחברות שונות , העניין הוא סיכוי גדול יותר לבעיות וביצועים נמוכים יותר, אבל כמו שרשמתי והבנת בעצמך לא צריך לחשוש יותר מדי במיקרה שלך.

כמובן שרעיון המכירה וקנייה של שני סטיקים של גיגה הוא חיפוש 2 גיגה באיזור ה700 וקצת , פשוט יש דברים כאלו רק צריך למצוא.

לגבי TWINMOS , אמנם מדי פעם הסדרות והציפים מתחלפים אבל כעיקרון, בתור זיכרון זול הם טובים. אני קניתי סטיק חצי גיגה שלהם (667) והוא ממש מעולה עובד בערך ב850 MHZ ולא ממש ניסיתי יותר. במיקרה שלך תצתרך למצוא כמה שיותר זול (חפש את הGSKILL גם).

פורסם

ראיתי יותר מדי "צ'יפים של G.Skill" ו"צ'יפים של גיגה" בדיון הזה.

על כרטיס זיכרון יש כמה שבבים, זה לא שבב מגודל אחד שהממשק שלו במקרה תואם לוח מודפס.

מה גם שהשבבים לא G.Skill ושאר השמות, יש יצרניות לאותם שבבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים