פורסם 2003 בינואר 1022 שנים אני וחבר שלי החלטנו היום להכין מערכת קירור מים תוצרת בית ואת רוב החלקים נראה לי שיש לנו, לאבא שלו יש מוסך ענק לאופנועים בנהרייה ורדיאטורים יש בשפע משאבה טובה לא מצאנו {אנחנו נילך מחר להוציא מאיזו מכונית במגרש גרוטאות של חבר של אבא של חבר שלי ונחפש שם אחת טובה} אם לא נמצא במזבלה הזו נחפש בחנות דגים אולי יש להם משהו טוב, צינורות נקנה בהתאם לחורים של המשאבה והרדיאטור והבלוק מים, לגבי הבלוק מים עדיין אין לנו, כמה זה עולה? משהו בינוני? הכנתי סרטוט של מה שאנחנו רוצים לבנות, תגידו לי אם זה תקין ולא שחכתי משהו: הסרטוט בסדר? המערכת שהקירור ישב עליה: =============== Intel Pentium 3 866MHZ PC PARTNER MOBO 256MB PC133 SDRAM CAS2.5 FUJISTU 15GB 7200 ATA100 ASUS V7100 GEFORCE 2 MX400 32MB SUPER-POWER CASE + SUPER POWER 300W זו המערכת הפשוטה שיש לו בבית שהוא מוכן להקריב, יש לו גם פנטיום 4 2.4 שבה הוא לא מוכן לגעת. ומתישהו השנה המערכת הזו תעבור למחשב החדש שיהיה לי או AXP 2000 או P4 1.8 שידוע ל-OC.
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים אם תעקוב בריכוז אחרי המדריך באתר לא יכול להשתבש כלום, רק אל תמהר ותבדוק הכל לפני
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים אני קודם כל רוצה לאחל לכם בהצלחה ,אבל אני לא חושב שתמצא בלוק לP3 יש רק לסוקט A וסוקט 478 .
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים מחבר ואיי נכון, על זה לא חשבתי, טוב אז לא משנה אנחנו נרכיב את זה על המחשב שלי למרות שהוא סוקט 423 אבל אני מאמין שלזה אפשר למצוא.וגם אם לא אז רק נבנה ושאני יקנה מחשב חדש אני ירכיב אותה.
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים גם לא.478/סוקט A .עריכה :רק עכשיו נזכרתי ,אם יש לך הכנה לקירור מים בלוח אז בעיה למצוא ,אם יש לך 4 חורים לברגים ליד הסוקט אז כמעט כל בלוק ניתן יהיה להשתמש בו או לשנות אותו כדי שיתאים.אם אין חורים - תהיה לך בעיה
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?s=&threadid=63872מדריך מקיף :]משם לקחתי רעיונות למערכת העתידית שלי (תמונות בקרוב :E)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.