פורסם 2007 במרץ 2618 שנים היום קניתי את המסך dell2007wfp והוא כבר אצלי מסך תותח איזה איכות מסך בן זו*ה.....איך אני בודק עם זה באמת הפאנל s-ips?ואיך עושים שוליים שחורים?והאם כדי לעדכן דריבר שלו כי בדיסק אין דריבר זה אומר להוריד ?תודה מראש!
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים 1. אתה שם מסך שחור לחלוטין ובודק אם מופיעה הילה אדומה בצצדים, בנוסף אתה מומזמן להריץ חיפוש על השיטה שבודקת בעזרתהתפריט הסודי של המסך למרות שבגירסה 04 לא בטוח שזה תואם לגירסה 03.2.כאשר אתה בוחר רזולוציה לא רחבה צריך להיכנס לתפריט של המסך ולבחור תפריט Display Setting ושם לבחור במצב Wide Modeשונה כגון 1:1 או Aspect.3. אין סיבה לעדכן דריברים.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר מה זאת אומרת מסך שחור לחלוטים איך עושים את זה?אני רוצה לדעת עם איזה פאנל קיבלתי את המסך
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מסך שחור אתה עושה בעזרת Dead Pixel Buddy.בהזדמנות הזו תוכל גם לחפש פיסקלים מתים ולקוות שאין.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר לגבי הפאנל הוא s-ips בדקתי לפי התפריט הסודי ופיקסלים מתים אין למזלי ... תודה רבה לכם....
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מישהו מוכן להסביר את עניין הפאנל ומה זה קשור למסך???אני לא ידעתי שזה כל כך משמעותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.