פורסם 2003 בינואר 1023 שנים שלוםקניתי מחשב חדש המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000 וקיבלתי איתו את המאוורר הסטנדרטי של AMD אין לי שום מאווררי צד במחשב ובמארז עכשיו אמרו לי(רק אחרי שחיברתי והרכבתי את המעבד) שכשמרכיבים מעבדים של AMD חייבים למרוח עליהם משחה טרמיתואני לא מרחתי עכשיו הטמפ' של המעבד היא 49 מעלות זה גבוה מאוד או נורמלי?ואם אני צריך לקנות מאוורר חדש למעבד
פורסם 2003 בינואר 1023 שנים אני חוזר ואומר שאם לא מבצעים אוברקלוק הפד הטרמי שמגיע עם המאוורר המקורי מספיק טוב.
פורסם 2003 בינואר 1023 שנים אם כבר מדברים על ההתחממות של המעבדים של AMDאיזה מעבדים מיוצרים ב-0.13 מיקרון???משהו לא מסתדר לי, כולם ממליצים על ה 1700+ כי הוא מיוצר ב0.13 מיקרוןאבל בכתבה של הסיכום (שהתפרסה לפני כמה ימים) הם בחרו ב1800 ורשמו שגם הוא מיוצר ככה... ??? ??? ???
פורסם 2003 בינואר 1023 שנים הגיעו כמה דגמים לארץ שהם מיוצרים ב 0.13 מיקרון ועליהם אנחנו ממליצים.מה שהיה בכתבה זה לגבי כל השנה שבא שלט ה 1800+ שיוצר ב0.18 מיקרון.
פורסם 2003 בינואר 1023 שנים אני חוזר ואומר שאם לא מבצעים אוברקלוק הפד הטרמי שמגיע עם המאוורר המקורי מספיק טוב.שחכתי שלסינק המקורי יש פד...אכן מספיק והטמ"פ בסדר.
פורסם 2003 בינואר 1023 שנים מחבר עד לאיזה טמפ אני יכול לתת לו להגיע?כי אני יודע שהAMD יכולים לעבוד מטמפ גבוהה אבל עד איזו טמפואני בכול זאת נראה לי יחליף מאוורר למעבד ואני על בטוח ישים משחה טרמית אני אקנה ביום ראשון
פורסם 2003 בינואר 1023 שנים מחבר התבלבלי עזוב התכוונתי למאוורר למעבד יש משהו שאתה יכול להמליץ לי אני לא צריך משהו פגז אבל שיהיה טוב ושאני יוכל לעשות אולי טיפה אובר קלוקינג
פורסם 2003 בינואר 1123 שנים מחבר שמע אני לא צריך משהו מיוחד לאובר קלוקינג שעולה 200 שקל משהו שעולה בין 100 ל80 שקל יהיה מעולהודרך אגב עד לאיזה טמפ אני יכול לתת לCPU להגיע ולSYSTEM להגיע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.