עבור לתוכן

איך אני מפרק את המאוורר של המעבד שלי?? (לצורך ניקוי)

Featured Replies

פורסם

עכשיו יש לי עוד שאלה בנוסף - הבוט אמור לעלות גם בלי המעבד? יש לו מעבד משלו שמעלה אותו לבוט? כי ראיתי פה באיזה הודעה שמישהו אמר שהלוח אם שלו לא מזהה לו את המעבד או משהו כזה.

במיקרים באלה לרוב מיתקבל קוד שגיעה מהלוח אם זה ע"י מסך על הלוח או ציפצופים, תלוי איזה לוח יש לך.

אם הבנתי נכון ממך המחשב כן מקבל חשמל (אמרתה שהוא נידלק אבל אין...) אבל לא מציג כלום על המסך ?

קרה לי את זה בעבר כשפגעתי בזיכרון אבל זה היה עם P3, אבל היום לדעתי גם במצב הזה מוצג משהו על המסך..

אופציה אחרת היא ביגלל הכרטיס מסך, החיבור שלו למסך בסדר ? ניתקתה אותו מהמסך במהלך העבודה ?

בכל מיקרה..

תפרק את הקירור נקה אותו ותחבר מחדש (יש גם עם זה בעיה קלה. אם אתה צריך הסבר תגיד.). אם עדיין אין בוט תיפנה לפורום תמיכה טכנית כאן באתר..

אם גם שם לא יצליחו לעזור לך (אני בספק, אם המחשב תקין הוא יעלה ;)) אין ברירה אלה ללכת לטכנאי..

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

במיקרים באלה לרוב מיתקבל קוד שגיעה מהלוח אם זה ע"י מסך על הלוח או ציפצופים, תלוי איזה לוח יש לך.

אם הבנתי נכון ממך המחשב כן מקבל חשמל (אמרתה שהוא נידלק אבל אין...) אבל לא מציג כלום על המסך ?

קרה לי את זה בעבר כשפגעתי בזיכרון אבל זה היה עם P3, אבל היום לדעתי גם במצב הזה מוצג משהו על המסך..

אופציה אחרת היא ביגלל הכרטיס מסך, החיבור שלו למסך בסדר ? ניתקתה אותו מהמסך במהלך העבודה ?

בכל מיקרה..

תפרק את הקירור נקה אותו ותחבר מחדש (יש גם עם זה בעיה קלה. אם אתה צריך הסבר תגיד.). אם עדיין אין בוט תיפנה לפורום תמיכה טכנית כאן באתר..

אם גם שם לא יצליחו לעזור לך (אני בספק, אם המחשב תקין הוא יעלה ;)) אין ברירה אלה ללכת לטכנאי..

מהניסיון שלי בבעיה עם הזיכרון המחשב מצפצף, במקרה הזה הוא לא מגיב בכלל, ואין סיכוי שנגעתי בכרטיס מסך או בזיכרון. לקחתי את המחשב לאייבורי במזגרת האחריות כי כנראה זה באמת צירוף מקרים.

התכנאי שם לב שיש לי ספק חלש 250W. שהוא לא מתאים למחשב שלי. עכשיו לשאלה - ספק חלש יכול ליצור מצב כזה כמו שתיארתי? (בעבר שהייתה לי בעיה עם הספק (שהוא אותו אחד) המחשב עשה ריסטרטים, ולפעמים הוא היה נידלק, לא עולה ממש כמו עכשיו ואז נכבה לבד)

פורסם

תלוי מאוד מה שאר המיפרט שלך..

בכל מיקרה 250W זה ממש כלום היום, וגם אין ספקים נורמליים/איכותיים בהספקים כאלה היום.

דבר שבהחלט יכול ליגרום למה שתיארתה, ריסטרטים או מחשב שלא עולה.

העיניין הוא שהוא כן עלה בעבר...

פורסם
  • מחבר

תלוי מאוד מה שאר המיפרט שלך..

בכל מיקרה 250W זה ממש כלום היום, וגם אין ספקים נורמליים/איכותיים בהספקים כאלה היום.

דבר שבהחלט יכול ליגרום למה שתיארתה, ריסטרטים או מחשב שלא עולה.

העיניין הוא שהוא כן עלה בעבר...

גם לפני הפעם הקודמת שהיתה איתו בעיה המחשב עבד ואז הוא הפסיק להידלק או שנידלק לכמה זמן ונכבה. הספק הזה באמת לא מתאים לשאר המפרט שלי.

יכול ליהיות גם שהוא פגע באיזה חלק.

פורסם
  • מחבר

החליפו לי ספק ולוח אם. אבל מעצבן אותי שזה לא בדיוק אותו לוח.. זה אותו דגם אבל הקודם היה בצבע אדום (MSI) והנוכחי הוא בצבע ירוק. בטוח יש איזשהו הבדל.. מישהו יודע מהו? וגם הלוח יושב במקום אבל שהכרטיס מסך מתחבר למקום הוא יושב עקום איך מסדרים את זה?

ושרטו לי עוד פעם את המחשב... אפילו את הפאנל חיבורים מאחורה (למה שידחפו לשם מברג?? מה זה נותן להם???)

והחליפו לי לאותו ספק.. הם אומרים שהוא כן מתאים למחשב. האם הוא מתאים?

MSI 915p combo

intel Prescot 775 P4 3.0GHz 64BIT

512MB

WD 80GB HDD 7200

SAMSUNG DVD BURNER

GFORCE 6600 PCI-E

פורסם

המחשב לא צורך כל כך הרבה חשמל.. רק המעבד טיפה כבד בו.

אבל אין ספקי 250W נורמליים היום ככה שזה בטוח אחד ג'נרי וספק 250W גנרי זה לא משהו מומלץ.

*הכרטיס מסך פשוט תיפתח את החיבור שלו למארז (בורג או קליפס תלוי במארז) תישר אותו ותיסגור חזרה.

*בלוח אני לא יודע מה ההבדלים.. אי אפר לדעת א זה ע"פ צבע הלוח... צריך את שני הדגמים במדויק.

*ובקשר למארז אני ההיתי מחייב אותם בפיצוי או במארז חדש אם הם היו פוגעים במארז שלי..

פורסם
  • מחבר

המחשב לא צורך כל כך הרבה חשמל.. רק המעבד טיפה כבד בו.

אבל אין ספקי 250W נורמליים היום ככה שזה בטוח אחד ג'נרי וספק 250W גנרי זה לא משהו מומלץ.

*הכרטיס מסך פשוט תיפתח את החיבור שלו למארז (בורג או קליפס תלוי במארז) תישר אותו ותיסגור חזרה.

*בלוח אני לא יודע מה ההבדלים.. אי אפר לדעת א זה ע"פ צבע הלוח... צריך את שני הדגמים במדויק.

*ובקשר למארז אני ההיתי מחייב אותם בפיצוי או במארז חדש אם הם היו פוגעים במארז שלי..

בקשר לכרטיס מסך עשיתי את זה ולא עזר.. או שהם עיקמו אותו או שמשהו יושב שם עקום אבל זה לא הכרטיס. מעניין שיש לי עוד כרטיס PCI והוא לא עקום.

בקשר ללוח מדובר באותו דגם בדיוק בדקתי הכל רק שמתי לב שהכרטיס רשת הוא אחד אחר ולא הצלחתי למצוא באינטרנט את הלוח בירוק או משהו וגם כל הלוחות של MSI הם אדומים.

בקשר למארז פעמים קודמות הם נאלצו להחליף לי את כל הפלסטיקה הפעם החלקתי.. אבל באתי לשם מוכן בידיעה שאני יודע מה הולך לקרות למארז שלי ולדעתי זה עזר לי לא להרגיש הרבה פחות טוב עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים