עבור לתוכן

איך אני מפרק את המאוורר של המעבד שלי?? (לצורך ניקוי)

Featured Replies

פורסם

סיבוב של הקליפס השמיע רעש ?... הוא לא אמור להשמיע רעש..

סובבתה לכיוון שאמרתי כן.. ?

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן סובבתי לכיוון שאמרת לי. ויהודה הגוף קירור יושב יציב ובמקום. זה לא מנתק גם את המעבד או משהו לא? רק את הגוף קירור.

בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות!! :kopfpatsch:

פטנט מטומטם של אינטל.. או אולי בגלל שזה אייבורי הרכיבו לי את המחשב.. בטח הם שברו את כל הקליפסים האלה שניסו להרכיב את הגוף ואז הדביקו אותו עם דבק מגע ללוח.. ואז אולי הורדתי איזה חתיחה ללוח אם. שונא את הרשת הזאת! >:(

פורסם

תשמע הקרור של אינטל באמת מעצבן במיוחד המנגנון ישיבה/הושבה שלו

אני שוב ממליץ לך לפרק את הקרור ולרענן את המשחה . במיוחד עם מעבד חמים כמו שלך .

כי אם המשחה לא בסדר יש חשש לנזק למעבד כתוצאה מיתר מחום.

פורסם

זה מבלבל, אבל אכן הנעילה היא כאשר מסובבים לכיוון ההפוך ממה שמורה החץ, וסיבוב לכיוון החץ מיועד לפתיחה.

לגבי פירוק הקירור. אני חושב שהגיע הזמן שתפנה למישהו שמבין בעניין. לפחות כדי שתראה פעם אחת איך עושים את זה. אני גם מקווה שלא עשית נזק.

פורסם
  • מחבר

תשמע הקרור של אינטל באמת מעצבן במיוחד המנגנון ישיבה/הושבה שלו

אני שוב ממליץ לך לפרק את הקרור ולרענן את המשחה . במיוחד עם מעבד חמים כמו שלך .

כי אם המשחה לא בסדר יש חשש לנזק למעבד כתוצאה מיתר מחום.

אני מקבל את ההמלצה שלך אבל יותר דחוף לי שהמחשב יעלה וכרגע הוא בכלל לא עולה. רק נידלק, משמיע קול מוזר (לא ציפצוף מהרמקול) ונשאר ככה בלי להגיב.[br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 17:27:50

זה מבלבל, אבל אכן הנעילה היא כאשר מסובבים לכיוון ההפוך ממה שמורה החץ, וסיבוב לכיוון החץ מיועד לפתיחה.

לגבי פירוק הקירור. אני חושב שהגיע הזמן שתפנה למישהו שמבין בעניין. לפחות כדי שתראה פעם אחת איך עושים את זה. אני גם מקווה שלא עשית נזק.

יכול ליהיות שבגלל שזה לא סגור אז זה יוצר בעיה והמחשב לא עולה בגלל זה? כי הגוף הזה בכל זאת יושב יציב.

פורסם

אין בוט בככל ? מתחיל בוט וקורס ? מה קורה שם ?

פורסם
  • מחבר

אין בוט בכלל.

פורסם

קח את המחשב לטכנאי מחשבים לפני שתעשה נזק רציני, עדיף לשלם 100 ש"ח כדי שמקצוען יעשה את זה...

שיעשה לך הכל, החלפת משחה ופתירת הבעיה בפעלת המחשב.

תסתכל איך הוא עושה את כל התהליך, תשכיל ותפנים...

פורסם
  • מחבר

קח את המחשב לטכנאי מחשבים לפני שתעשה נזק רציני, עדיף לשלם 100 ש"ח כדי שמקצוען יעשה את זה...

שיעשה לך הכל, החלפת משחה ופתירת הבעיה בפעלת המחשב.

תסתכל איך הוא עושה את כל התהליך, תשכיל ותפנים...

המטרה שלי כרגע היא לגרום למחשב לפעול לא לנקות את הגוף קירור ולשים משחה.

פורסם

אם אין בוט בכלל זה או ממש טוב או ממש רע..

חיברתה אותו חזרה לחשמל והפעלתה את המתג של הספק מאחורה ?...?

פורסם
  • מחבר

אם אין בוט בכלל זה או ממש טוב או ממש רע..

חיברתה אותו חזרה לחשמל והפעלתה את המתג של הספק מאחורה ?...?

כן ברור המחשב נדלק אבל אין בוט. הוא פשוט לא מגיב ואין מסך.

אני לא מבין איך זה יכול ליהיות טוב

פורסם

הזזתה/נגעתה באיזה רכיב על הלוח? או זיכרון/כרטיס מסך ?

כי אפילו ללא סינק בככל ובוודאי עם סינק שלו יושב טוב מחשב מתחיל בוט ורק אז קורס כתוצאה מחום..

פורסם
  • מחבר

הזזתה/נגעתה באיזה רכיב על הלוח? או זיכרון/כרטיס מסך ?

כי אפילו ללא סינק בככל ובוודאי עם סינק שלו יושב טוב מחשב מתחיל בוט ורק אז קורס כתוצאה מחום..

נכון בגלל זה זה נראה לי מוזר.. אני לא נגעתי בכלום ובדקתי אחר כך שהם יושבים טוב. מה זה יכול ליהיות? בבקשה תעזרו לי!!!?

פורסם

לא יודע מה לגיד לך..

אם אתה אומר שלא פגעתה בכלום פשוט תפרק תסינק לגמרי נקה אותו ותרכיב אותו מחדש.

אם זה לא עוזר כניראה שכן פגעתה במשהו או היתנתק לך איזה כבל...

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה לגיד לך..

אם אתה אומר שלא פגעתה בכלום פשוט תפרק תסינק לגמרי נקה אותו ותרכיב אותו מחדש.

אם זה לא עוזר כניראה שכן פגעתה במשהו או היתנתק לך איזה כבל...

פשוט אין מצב שפגעתי במשהו.. הדבר היחיד שעשיתי זה סובבתי את החצי עיגול חצי ריבוע הזה לא יודע מזה עם החץ עליו ואז שמעתי כזה קחח אבל גם אם נשבר החיבור של זה, זה לא אמור לפגוע בכלום. זה מטריף אותי כבר. והקטע שאני לא רוצה ללכת לאייבורי אפילו שיש לי אחריות (שירות חרא כל פעם שאני צריך ללכת לשם (והרבה פעמים) דופקים לי מחדש את המארז)

אולי זה פשוט היה צירוף מקרים? כי גם לפני זה היו לי קצת בעיות עם המחשב, כל פעם שהמעבד או ההארדיסק היה עובד אז שמעו רעש של חריקה והספק באותו זמן היה עושה רעש של קצר, ולפעמים המחשב היה עושה ריסטרטים לבד. ניסתי לנתק כל כונן בנפרד (אני יודע שזה לא אמור להשפיע כי הבוט אמור לעבוד בלי הכוננים). עכשיו יש לי עוד שאלה בנוסף - הבוט אמור לעלות גם בלי המעבד? יש לו מעבד משלו שמעלה אותו לבוט? כי ראיתי פה באיזה הודעה שמישהו אמר שהלוח אם שלו לא מזהה לו את המעבד או משהו כזה.

עוד דבר, RTR תודה רבה על העזרה שלך, אני מעריך מאוד את זה שאתה עוזר לי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים