עבור לתוכן

איך אני מפרק את המאוורר של המעבד שלי?? (לצורך ניקוי)

Featured Replies

פורסם

זה כבר ממש מזיק למחשב! מגיע לטמפ' של 60 מעלות.. אני חייב לפרק את המאוורר ולנקות אותו ואת האלומיניום הזה עם החריצים.

פעם אחרונה שניסתי לפרק את זה כמעט פירקתי את כל הלוח אם. המעבד הוא P4 3.0GHz 64BIT LGA 775 630

תודה רבה לעוזרים!

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך הסבר בחוברת של הלוח-אם איך להרכיב אותו ...לפירוק פשוט תעשה ההפך... ;D

פורסם
  • מחבר

יש לך הסבר בחוברת של הלוח-אם איך להרכיב אותו ...לפירוק פשוט תעשה ההפך... ;D

ניסתי אבל כתוב שם לסובב את התופסנים האלה ואני מנסה לסובב ולא מצליח. אני מפחד לשבור שם משהו.

פורסם

צריך לסובב את התופסנים ולהרים למעלה , קצת כח בסיבוב אבל בזהירות

פורסם
  • מחבר

צריך לסובב את התופסנים ולהרים למעלה , קצת כח בסיבוב אבל בזהירות

זהו מזה אני מפחד, להפעיל כוח.

פורסם

על כל תופסן שי חץ.. סובב עם כיוון החץ ותימשוך קלות למעלה.

אחרי שתשחרר את כל ה4 (כולל להרים את התופסן השחור) זה עדיין תפוס מעט ניענוע ממש עדין וזה בחוץ.

פורסם

איזה מעבד יש לך?

אני במקומך לא הייתי מוציא את הגוף קרור,תנקה אותו עם פאן

פורסם
  • מחבר

RTR אני מאמין שצריך לסובב לכיוון המנוגד לחץ לא? כי החץ זה להרכבה של הגוף קירור. יכול ליהיות שזה בגלל שהקליפסים תפוסים בצד השני של הלוח? (תמונה 15 במדריך אם אני לא טועה) כי אם זאת הבעיה אז אין לי גישה לשם. בבקשה תעזרו לי!! המחשב פתוח עכשיו. (אני מדבר ממחשב אחר אל תחשבו שאני כזה אידיוט שמנסה לפרק את הגוף קירור של המעבד כשהמחשב עובד ;))

t-macc רשמתי בהודעה הראשית של האשכול את פרטי המעבד. ניסתי למקות עם פאן עם שואב אבק וקיסמים, אומנם יוצא הרבה אבק אבל עדיין יש שם המון אבק.

עזרה!!

פורסם

בטוח 110% .. אתמול פירקתי אותו. החלפתי את המאוורר המעפן שהיה עליו ל SF2 :smile1:

את הקירור הזה מחברים כשאותם קליפסים כבר נעולים אחרת הוא לא יתפס נכון. ולכן החץ מורה על פתיחה..

פורסם
  • מחבר

בטוח 110% .. אתמול פירקתי אותו. החלפתי את המאוורר המעפן שהיה עליו ל SF2 :smile1:

את הקירור הזה מחברים כשאותם קליפסים כבר נעולים אחרת הוא לא יתפס נכון. ולכן החץ מורה על פתיחה..

אבל במדריך כתוב לסובב לפי החץ (מדריך להרכבה). ואתה מתכוון לקליפסים הלבנים בצד השני של הלוח? אני צריך לגעת שם או לא?

פורסם

קליפסים לבנים ? הלבן היחידי בקירור הזה זו הליבה של הקליפס והיא עוברת דרך הלוח.. אין לך שום דרך (ושום צורך) להגיעה אליה כל עות הלוח מורכב למארז.

רק לסובב את הקליפס (זה עם הראש שהוא מעיין רבע עיגול) לכיוון החץ ולימשוך את אותו ראש כלפי מעלה.. ככה X4.

פורסם
  • מחבר

קליפסים לבנים ? הלבן היחידי בקירור הזה זו הליבה של הקליפס והיא עוברת דרך הלוח.. אין לך שום דרך (ושום צורך) להגיעה אליה כל עות הלוח מורכב למארז.

רק לסובב את הקליפס (זה עם הראש שהוא מעיין רבע עיגול) לכיוון החץ ולימשוך את אותו ראש כלפי מעלה.. ככה X4.

עריכה: זה הקליפס שדיברתי אליו, אנחנו מתכוונים לאותו הדבר, אם אתה אומר שאין צורך להתעסק איתם אז אני סומך עליך! תודה רבה גבר!

פורסם

אתה צריך לסובב את הבורג , ובלי משחה טרמית הקרור היה קופץ החוצה .

בגלל המשחה הטרמית היבשה אתה צריך למשוך את הקרור החוצה (כמובן בעדינות)

פורסם
  • מחבר

סיבבתי את הקליפס הזה וזה עשה רעש כזה קחח כאילו שמשהו נשבר אז נבהלתי והחלטתי להחזיר את זה ואני לא מצליח לסובב את הקליפס בחזרה. (הבנתי שזה לאותו כיוון). וגם המחשב פתאום לא רוצה לעלות!! הוא לא מדליק את המסך. ואיך שהוא נדלק הוא משמיע קול מוזר שחוזר על עצמו פעמיים וזהו לא מגיב. מה לעשות?? הצילוו !! :s07: :s05: :kopfpatsch:

פורסם

אל תפעיל את המחשב ככה , כנראה המשחה כבר נהרסה וזה יכול להזיק למעבד

תפרק את הקרור ,תנקה עם אלכוהול היטב, תמרח שכבה דקה ואחידה של משחה תרמית על המעבד ותרכיב בחזרה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים