פורסם 2007 במרץ 2618 שנים זה כבר ממש מזיק למחשב! מגיע לטמפ' של 60 מעלות.. אני חייב לפרק את המאוורר ולנקות אותו ואת האלומיניום הזה עם החריצים.פעם אחרונה שניסתי לפרק את זה כמעט פירקתי את כל הלוח אם. המעבד הוא P4 3.0GHz 64BIT LGA 775 630תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים יש לך הסבר בחוברת של הלוח-אם איך להרכיב אותו ...לפירוק פשוט תעשה ההפך... ;D
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר יש לך הסבר בחוברת של הלוח-אם איך להרכיב אותו ...לפירוק פשוט תעשה ההפך... ;Dניסתי אבל כתוב שם לסובב את התופסנים האלה ואני מנסה לסובב ולא מצליח. אני מפחד לשבור שם משהו.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר צריך לסובב את התופסנים ולהרים למעלה , קצת כח בסיבוב אבל בזהירותזהו מזה אני מפחד, להפעיל כוח.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים על כל תופסן שי חץ.. סובב עם כיוון החץ ותימשוך קלות למעלה.אחרי שתשחרר את כל ה4 (כולל להרים את התופסן השחור) זה עדיין תפוס מעט ניענוע ממש עדין וזה בחוץ.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר RTR אני מאמין שצריך לסובב לכיוון המנוגד לחץ לא? כי החץ זה להרכבה של הגוף קירור. יכול ליהיות שזה בגלל שהקליפסים תפוסים בצד השני של הלוח? (תמונה 15 במדריך אם אני לא טועה) כי אם זאת הבעיה אז אין לי גישה לשם. בבקשה תעזרו לי!! המחשב פתוח עכשיו. (אני מדבר ממחשב אחר אל תחשבו שאני כזה אידיוט שמנסה לפרק את הגוף קירור של המעבד כשהמחשב עובד ) t-macc רשמתי בהודעה הראשית של האשכול את פרטי המעבד. ניסתי למקות עם פאן עם שואב אבק וקיסמים, אומנם יוצא הרבה אבק אבל עדיין יש שם המון אבק. עזרה!!
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים בטוח 110% .. אתמול פירקתי אותו. החלפתי את המאוורר המעפן שהיה עליו ל SF2 את הקירור הזה מחברים כשאותם קליפסים כבר נעולים אחרת הוא לא יתפס נכון. ולכן החץ מורה על פתיחה..
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר בטוח 110% .. אתמול פירקתי אותו. החלפתי את המאוורר המעפן שהיה עליו ל SF2 את הקירור הזה מחברים כשאותם קליפסים כבר נעולים אחרת הוא לא יתפס נכון. ולכן החץ מורה על פתיחה.. אבל במדריך כתוב לסובב לפי החץ (מדריך להרכבה). ואתה מתכוון לקליפסים הלבנים בצד השני של הלוח? אני צריך לגעת שם או לא?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים קליפסים לבנים ? הלבן היחידי בקירור הזה זו הליבה של הקליפס והיא עוברת דרך הלוח.. אין לך שום דרך (ושום צורך) להגיעה אליה כל עות הלוח מורכב למארז.רק לסובב את הקליפס (זה עם הראש שהוא מעיין רבע עיגול) לכיוון החץ ולימשוך את אותו ראש כלפי מעלה.. ככה X4.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר קליפסים לבנים ? הלבן היחידי בקירור הזה זו הליבה של הקליפס והיא עוברת דרך הלוח.. אין לך שום דרך (ושום צורך) להגיעה אליה כל עות הלוח מורכב למארז.רק לסובב את הקליפס (זה עם הראש שהוא מעיין רבע עיגול) לכיוון החץ ולימשוך את אותו ראש כלפי מעלה.. ככה X4. עריכה: זה הקליפס שדיברתי אליו, אנחנו מתכוונים לאותו הדבר, אם אתה אומר שאין צורך להתעסק איתם אז אני סומך עליך! תודה רבה גבר!
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אתה צריך לסובב את הבורג , ובלי משחה טרמית הקרור היה קופץ החוצה .בגלל המשחה הטרמית היבשה אתה צריך למשוך את הקרור החוצה (כמובן בעדינות)
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר סיבבתי את הקליפס הזה וזה עשה רעש כזה קחח כאילו שמשהו נשבר אז נבהלתי והחלטתי להחזיר את זה ואני לא מצליח לסובב את הקליפס בחזרה. (הבנתי שזה לאותו כיוון). וגם המחשב פתאום לא רוצה לעלות!! הוא לא מדליק את המסך. ואיך שהוא נדלק הוא משמיע קול מוזר שחוזר על עצמו פעמיים וזהו לא מגיב. מה לעשות?? הצילוו !! :s05:
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אל תפעיל את המחשב ככה , כנראה המשחה כבר נהרסה וזה יכול להזיק למעבד תפרק את הקרור ,תנקה עם אלכוהול היטב, תמרח שכבה דקה ואחידה של משחה תרמית על המעבד ותרכיב בחזרה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.