עבור לתוכן

שאלה של אמינות לגבי דיסקים קשיחים.....

Featured Replies

פורסם

תמיד ישנה את התופעה שמשתמשים מתלוננים על דיסקים קשיחים כאלה או אחרים, היום מופיעה כתבה ב Hwzone,

"סוףסוף מתחרה ראוי ל-WD בשוק ההארדיסקים ?" ושם כתוב שהסידרה של WD SE עם ה 8Mb buffer, היא אמינה?!

אבל שוב....תמיד יש יוצאי דופן....לי יש בשרת שני דיסקים WD 80JB 8Mb שעובדים ב RAID-1, וכבר פעמיים התרסק לי אחד מהם, דבר שדרש החלפה!!! (הדיסק משמיע רעש של פולס התחלתי או משהו כזה ואומר שלום יפה!)

זה מבלי להתייחס ל - 3 דיסקים של WD בנפח של 60 שהייתי צריך לטפל בהם השבוע......(קריסה בלתי מובנת?! שיחזור וכדומה...)

רציתי לשאול משתמשים שיש להם דיסקים של Seagate בנפחים של 40,60,80 ויותר לפרק זמן ארוך יותר משנה, שהדיסק אצלהם עבד שעות נוספות וחווה עבודה אינטנסיבית.....תקלות? בעיות?

פורסם

מה הכוונה התרסק לך ?

נידפק ה WD ?

פורסם

יש לי סיגייט 40 כבר שנה וחצי בערך , עובד בלי הפסקה , בלי בעיות ובלי רעש :)

פורסם
  • מחבר

כן! פחות מחצי שנה, שני דיסקים החלפתי בשרת שלי! (מדובר על ה WD800JB 8Mb)

השרת שעובד 24x7 ומחובר לאל-פסק נמצא במארז של Chieftec מאוורר מאוד......ועדיין הדיסקים מדי פעם משמעים רעש של Reset עצבני....ומדיי פעם גם אומרים שלום יפה!!! (במקרה שלי פעמיים!)

אני פשוט שוקל לעבור לדיסקים של Seagate.....רציתי חוות דעת....

פורסם

אמינות דיסק קשיח נמדדת ע"פ מבחן התוצאה, לאורך זמן,

יתרונו של סיגייט שהוא נמצא מספיק זמן בשוק ואין לו שם של דיסק עם הרבה תקלות,

אני כמובן, מתיחס ל-BARACODA

מקווה שזה עוזר.

פורסם

סתם שאלה, יש לך קירור על הכוננים הקשיחים שלך?

פורסם

יש לי wd 40g שעובד כבר שנתיים בלי הפסקה בלי בעיות וseagate 40g שעובד שנה ללא בעיות ובנוסף את ה wd 80jb שעובד בלי בעיות כבר 4 חודשים

פורסם

לי יש מאז ומעולם הרדיסקים של WD ובעיקרון אני יכול להגיד עליהם רק טוב חוץ מפעם אחת שבה הלך לי הרדיסק 15 ג'יגה שלהם בלי שום התראה .

פורסם

בשלוש וחצי שנים האחרונות אני עובד אך ורק עם דיסקים של IBM.

בנוסף לכך אני דואג לקנות רק דיסקים בעלי שכבה מגנטית אחת (Single Platter). במערכת שלי יש שני דיסקים של IBM, אחד מהם מסדרת ה 22GXP, השני מסדרת ה75GXP. הראשון בן מעל 3 שנים, השני מתקרב לגיל שנתיים, ועד היום לא נתקלתי איתם באף בעיה. בנוסף לכך לשלושה חברים שלי יש דיסקים מסדרת ה 60GXP. כולם חיים, בריאים ושלמים.

הדיסק הבא שאני אקנה יהיה כנראה מסדרת ה 180GXP בנפח של 60GB עם 8 מגה זכרון מטמון.

לדעתי, דיסקים בעלי שכבה מגנטית אחת בלבד נוטים פחות להתקלקל מאשר דיסקים מרובי שכבות.

(למה יש לי הרגשה שאחרי מה שכתבתי הולכים להיות לי 2 דיסקים קשיחים מקולקלים? ::) טוב נו...)

פורסם

- אולי תיתכן קריסה ללא התראה של דיסק-קשיח, אך לא יתכן שזה סתם ככה, תנסו לחשוב למה זה קורה לכם ותסיקו מסקנות לגבי הקניה הבאה שלכם ובלי קשר פשוט תרחיבו את הידע שלכם. לא יודע מה אתכם אבל אני הייתי מחפש ומחפש עד שהייתי מוצא את הסיבה המדויקת לדברים שכאלו.

- שרת ?! אתה עובד עם הWD800JB, הלא הוא דיסק שרץ במהירות סיבוב הפלטות של 7200סל"ד ואתה עוד מתלונן? שרת עובד ה-ר-ב-ה, בכל זאת זה לא אמור להרוס את ההארדיסק, הוא אמור להיות מוכן לזה, אבל בכל זאת אני מתאר לעצמי אילו עינויים הוא עבר אצלך. (חום בעיקר..)

- אתה בטוח שלא פתחת את המחשב ביומיים האחרונה לקראת התקרית של קריסת ההארדיסק? או לפחות ממתי שהרגשת שהוא מתחיל לעשות בעיות, כי איך שלא יהיה WD שולטים. אבל תעשה מה בראש שלך, אני משתמש גאה ולא מעניין אותי מה תקנה. בהצלחה.

פורסם

ולם פה מדברים רק על IBM WD ו SEGATE מה עם MAXTOR !!!!!!????:(

בדיוק אני חוסך ל 80 ג'יגה החדש עם ה 8 MB .....

אז לפי מה שאני רואה פה (דיבורים רק על WD SEGATE...IBM)

לא לגעת בMAXTOR...??:((

פורסם

אם אתה יודע להשתמש כמו בן-אדם בהארדיסק, אז רק WD. ובמקרה שלך, WD800JB. תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים