פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני לא שמעתי אותם, אבל כמו שרשום- הם אמורים להיות קצת יותר טובים\ נסבלים מהX530...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני כן שמעתי אותם והם הרבה יותר טובים משלושת האופציות הראשונות שנתנו לך:http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_67_343&products_id=2562
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים X-530 ללא ספק.אני משתמש בהם כבר מעל שנה, ואין לי מילה רעה לומר עליהם.הם יושבים אצלי על CREALIVE LIVE 5.1 והצליל - WOW !!!!!!!!!!!ממליץ בחום.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר זה נראה יותר מתאים למערכת קולנוע ביתי מאשר למשחקים במחשבהאמת שזה נשמע די טוב.. השימוש העיקרי הוא למוזיקה וסרטים.. לאו דווקא משחקים (בקושי אפילו..)אז מה אתם אומרים על המערכת הזו?ומה אני עושה בקשר לכרטיס קול?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים יש לי x530 ולוח אם מובנה של גיגבייט..מה שאני חייב לומר לכם זה.. , בהתחלה הפעלתי אותם על הxp השמיעה לא הייתה כל כך משהו..לאחר מכן, הפעלתי אותם על מערכת הפעלה ויסטה מצויידת הדריברים החדשים של הכרטיס קול, ואני חייב לציין.. שומעים מעולה!! מעולה לא סתם משהו טוב באמת!!לא יודע איך זה כזה קשור אבל ההבדלים היו כאלה עצומים!גם איכות גם עוצמה וגם נוחות מקסימלית!אם אתה מתכנן על ויסטה אני ממליץ לך בחום עליהם..
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים האמת שזה נשמע די טוב.. השימוש העיקרי הוא למוזיקה וסרטים.. לאו דווקא משחקים (בקושי אפילו..) אז מה אתם אומרים על המערכת הזו? ומה אני עושה בקשר לכרטיס קול? למוסיקה עדיף מערכת 2.1 לסרטים עדיף 5.1 תעשה את השיקולים שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.