פורסם 2003 בינואר 1022 שנים אתמול הכריזה חברת Thermaltake על סידרת המארזים החדשים שלה ה Xaser III מארזים אלו המחולקים לשלוש סדרות שונים אחד מהשני בחמורים מהם הם עשוים: הסידרה ה "פשוטה" עושיה כולה ברזל. (צבע שחור) ה"אמצעית" עשויה מברזל כאשר הפאנל הקדמי מאלומניום (צבע כחול) והסידרה ה"גבוהה" עושיה כולה מאלומניום (צבע כסוף - אהוב עלי במיוחד!!) כל המארזים כוללים 7 (כן 7!!) מאוררים, שניים מקדימה, שניים מאחורה, שניים בצד ואחד למעלה, פאנל בקרת מהירות ומד טמפ' חדש ובעל יכולת מדידה חדשות ומשופרת, יציאות USB2 ו FIREWIRE. בוסף לכך ישנם שני כלובי הארד דיסקים מלבד שני מקומות לכונני 3.25 ובסה"כ 6 מקומות לכוננים קשיחים + 2 מקומות לכוננים פלופי וזיפ. המארז מיוצר כנראה על ידי Thermaltake עצמה - ולא על ידי צ'פטק כמו עד היום ולכן ישנם שינויים קטנים במבנה המארז עצמו הנראים בפאנל הקדמי השונה, בעיצוב הדלת הצידית ובחלק האחורי של המארז.. בסה"כ נראה מארז מאוד מוצלח וקשה לי לחכות עד שהוא יגיע לארץ לידיעה באתר של Thermaltake
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים הוא יעלה בטח יותר מ- 1000 ש"ח... אתה מוכן להשקיע כל כך הרבה כסף בשביל מארז?
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר היבואנים של Thermaltake בארץ הם זיגזג, אז עדיף לבדוק איתם בקשר למארזיםלמרות שנראה לי שיקח זמן עד שהביקוש ירד ויגיעו גם לארץ כאלה יצירות אומנות
פורסם 2003 בינואר 1322 שנים השאלה האמיתית זה אלו מאווררים מסופקים עם המארז?כלומר יש את המארזים של CHIFTECH וכולה, אבל מדובר במארז מצויין עם מאווררים גרועים בצורה מעוררת השתהות! כלומר זה פשוט מזעזע!! למרות שאם אינני טועה מדובר במאוררי SMART FAN 2 כלום... לא בטוח
פורסם 2003 בינואר 1522 שנים אם המארז הכי זול לא עולה מעל אלף שקל (כשהוא, עוד חצי שנה יגיע לארץ...) אני אפס
פורסם 2003 בינואר 1622 שנים מחבר יקח לפחות חודשיים עד שיתחילו לייצר את המארזים, בקשר למחיר תזכרו מה המארז כולל7 מאורריםריובאס עם מד טמפ' עם כל מני פונקציותמארז אלומיניום- עם פאנל אלומיניוםגם במחיר של כ 1000 ניתן להצדיק קניה של כזה דבר בקלות (תלוי למי...אבל יחסית למארזים אחרים אפשר איכשהו להצדיק את זה)
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים אם יש דבר שאני אוהב זה לקנות מאוורר ולשים במחשב, לקבל מחשב עם 7 מאווררים, ועוד כולם OWNZ... :-\מה כבר אפשר? כבלים עגולים?
פורסם 2003 בינואר 1822 שנים Compatibility : Intel Socket 370 PIII up to 1.4GHz Celeron up to 1.4GHz AMD Socket A (Socket 462) Athlon up to 1.4G Athlon XP 0.18u up to 2100+ XP 0.13u up to 2800+ Duron 1.7GHz דיי עלוב... כנראה שבקושי מקרר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.