פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אפשרי זה כן...מיותר זה בטוח... מה העניין בלקנות מאוורר שמיועד להוצאת אוויר ולהתחיל ב"לקמבן" כל מיני פתרונות ...שאפשר פשוט לקנות מאוורר אחר שמיועד גם וגם... הטיעון שלך לא הכי הגיוני אתה יודע...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אולי לא הטיעון הכי חזק שיש אבל בהשוואה לרגיל הוא "תופס" יותר אוויר בהשוואה לאותו מאוורר רגיל באותו גודל,מה שבטוח תמיד אפשר לשים את הרגיל.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים צודק בדקתי יותר ובאמת לא קריטי בכלל,לא שווה את קומבינת הברגים וכו',גם ככה אותם ביצועים הייתי בטוח שישנם הפרשים יותר משמעותיים.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר חשוב לי שיהיה עם לדים ושקט ויעשה את העבודה, אבל חייב שיהיה עם לדים..יש המלצות?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר אני דווקא מצאתי אבל קשה לי מאוד למצוא חנויות שמכירות את הדגמים האלו.http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade90/thunderblade90.aspהאם זאת סדרה מומלצת?והאם הדגם האחרון עם הפלאש אמור לעלות הרבה כסף?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים הסידרה הנ"ל של TT די רועשת... אם אתה מחפש מאווררי לדים אני ממליץ על אלה של SUNBEAM... ומאוורר לדים עולה בסביבות ה50+-...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.