עבור לתוכן

האם כרטיסי המסך הבאים מתאימים למחשב שלי?:ATi Radeo X1950XT ו-ATi Radeon X1950XTX

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי:

80 ג'יגה

pentium 4cpu 2.40ghz

2.40 ghz

ram - 768

כרטיס מסך נוכחי: asus radeon 9600se 128mg

עכשיו יש לי תקציב בערך 2000 ש"ח..

ואני רוצה לקנות או את הכרטיס הזה: ATi Radeo X1950XT או את זה: ATi Radeo X1950XTX

אני רוצה לדעת אם הכרטיסים יתאימו למחשב שלי אם לא אתם יכולים להציעו לי כרטיס אחר?

תודה מראש למי שיענה!

פורסם

לדעתי לא מאחר ואני חושב שיש לך AGP ובכל מקרה אין שום טעם לקחת את הכרטיסים הללו בתקציב שלך כשיש כרטיסי DX10 חזקים ב-1800 ש"ח

פורסם

בנוסף לזאת המעבד שלך יגביל את הכרטיסים הללו.

פורסם

ובטח הספק לא יחזיק

פורסם
  • מחבר

אוקיי... קודם כל תודה רבה לכם שעניתם פחות מרבע שעה כבר שלוש תגובות תודה!!!

אבל...אממ יש לי עוד כמה שאלות

אז איזה מעבד צריך לכרטיסים חזקים ואיזה ספק?

"לדעתי לא מאחר ואני חושב שיש לך AGP ובכל מקרה אין שום טעם לקחת את הכרטיסים הללו בתקציב שלך כשיש כרטיסי DX10 חזקים ב-1800 ש"ח"

מזה AGP?

פורסם

חיבור לכרטיס מסך שנמצא על לוח האם.

נוכל לתת לך תשובה נחרצת יותר אם תכתוב גם את שם הלוח.

פורסם
  • מחבר

חיבור לכרטיס מסך שנמצא על לוח האם.

נוכל לתת לך תשובה נחרצת יותר אם תכתוב גם את שם הלוח.

הייתי שמח לעזור אם הייתי יודע איפה אני מוצא את השם שלו?, כאילו יש דרך למצוא את השם של הלוח אם חות מלפתוח את המחשב?

ושוב איזה ספק ומעבד אני צריך?:o

פורסם

לדעתי תחסוך את הכסף כבר ותקנה מחשב חדש - יהיה הרבה יותר כדאי.

אתה יכול לראות את הדגם של הלוח ב-CPUZ

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא: 661MXPRO

manufacturer: Foxcnn

אני מקווה שזה אומר לכם משהו...

ואיזה כרטיסי DX10 אתם ממליצים?

פורסם

זה אומר שצדקתי והוא ADP וכרטיסי ה-DX10 החדשים לא יתאימו. ככל הנראה גם היית צריך להחליף מעבד וספק בישביל לנצל אותם כמו שצריך.

תחסוך לך את הכסף ותקנה לך מחדש חדש

פורסם

פותח התראד אל תשקיע בכרטיס מסך עם מחשב כזה, לא סתם אתה רוצה לקנות כרטיס מסך ב-2000 ש"ח,

תשקיע למחשב ואז תחזור אלינו לפה עם אותו שאלה

פורסם
  • מחבר

זה אומר שצדקתי והוא ADP וכרטיסי ה-DX10 החדשים לא יתאימו. ככל הנראה גם היית צריך להחליף מעבד וספק בישביל לנצל אותם כמו שצריך.

תחסוך לך את הכסף ותקנה לך מחדש חדש

אוקיי אז אני יקנה כבר מחשב חדש אבל איזה מכרטיסי DX10 כדאי לקנות?(צריך שמות ומכירים אם אפשר)

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

שתחליט לקנות מחדש חדש ותתן לנו תקציב ותציין שימושים והאם צריך מסך וכו' וכו' וכו' אנחנו נתאים לך כ.מסך DX10 שיתאים לך ובתקווה שיצאו בקרוב כרטיסי DX10 זולים יותר

פורסם
  • מחבר

פותח התראד אל תשקיע בכרטיס מסך עם מחשב כזה, לא סתם אתה רוצה לקנות כרטיס מסך ב-2000 ש"ח,

תשקיע למחשב ואז תחזור אלינו לפה עם אותו שאלה

אוקיי אז השאלה שלי אם אני רוצה לקנות מחשב טוב איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בתקציב שהבאתי...

פורסם

תלוי איזה מסך יש לך. 17" 19"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים