עבור לתוכן

שינוי תפקידי הרמקולים

Featured Replies

פורסם

חיברתי את המחשב לטלוויזיה רואים חלק והכל טוב ויפה.

עכשיו נשאר לי לטפפל בעניין הסאונד- הנה תמונה שתעזור לי להסביר:

speakersxo5.jpg

אפשר לראות מה תפקיד של כל רמקול עכשיו מחוברים למחשב-בשחור

ומה שאני רוצה שיהיה כשאני רואה סרט בטלוויזיה-באדום.

האם מישהו פה יודע אם קיימת תוכנה שמחליפה ככה את התפקידים של הרמקולים?

תודה!

נ.ב המערכת היא 4.1 ככה שאין בעיה של סנטר.

פורסם

באיזה כרטיס קול מדובר? יכול ליהיות שיש שם משהו שיעזור לך. (בכרטיס המובנה שלי למשל יש).

זה מופיע במיקסר וכל ההגדרות של הכרטיס ואני רואה תמונה של מיקום הרמקולים ואני יכול להזיז אותם ככה שהרמקול הימיני יהיה בסנטר (למשל). אני יכול לשחק ככה עם כל הרמקולים.

פורסם
  • מחבר

נדמה לי SoundStorm מובנה על לוח אם nForce2 של אביט

פורסם
  • מחבר

:-\

לא נעים להקפיץ... אבל, לא הסתדרתי לבד.

פורסם

אין את זה שם בהגדרות? אם אין אז אולי תחליף בין החיבורים של הרמקולים כל פעם שאתה רואה סרט ב TV. זה לא אמור לקחת יותר מ-5 דק'.

פורסם
  • מחבר

אין את זה בהגדרות של הכרטיס קול.

וחשבתי על האפשרות עם הכבלים וזה מה שאני אעשה אם לא תיהיה ברירה. הבעיה עם זה שזה פתרון מסורבל בעיקר בגלל שהמיקום של החיבורים אצלי... אי שם מתחת לשולחן ולערמות של כבלים... :P

מצאתי את התוכנה Maven Wizard שנראה לי שעושה את מה שהתכוונתי... אבל הבעיה איתה שהיא לא עובדת על XP :\

פורסם

אין את זה בהגדרות של הכרטיס קול.

וחשבתי על האפשרות עם הכבלים וזה מה שאני אעשה אם לא תיהיה ברירה. הבעיה עם זה שזה פתרון מסורבל בעיקר בגלל שהמיקום של החיבורים אצלי... אי שם מתחת לשולחן ולערמות של כבלים... :P

מצאתי את התוכנה Maven Wizard שנראה לי שעושה את מה שהתכוונתי... אבל הבעיה איתה שהיא לא עובדת על XP :\

אני לא מכיר תוכנות שעושות דברים כאלה, תחכה לתגובות של חבר'ה שמכירים. מצטער שלא הצלחתי לעזור

פורסם

עקרונית אתה יכול לבנות קופסת מתגים שתשנה את התפקיד... אבל זה תלוי ברמקולים (נגיד אם יש בקרים על אחד הסטאליטים אז זה ייצור סיבוך קטן...)

וקח בחשבון שכנראה לא תמצא מתגים איכותיים מספיק כדי שלא יפגעו בסאונד...

אני מציע לך להציג את הבעייה הזו בפורום אלקטרוניקה.

זה לא צריך להיות שונה בהרבה מבניית פאן באס. רצוי שתציין גם איך נראים החיבורים, ובאיזה מערכת מדובר.

באופן כללי, אני חושב שתצתרך לכול רמקול מתג תלת מצבי, לחבר אותם ביחד, ולהצליב חיבורים כמו בציור

ומעגל שיראה פחות או יותר ככה... תבקש אישור לזה בפורום אלקטרוניקה... (אלקטרוניקה זה לא הצד החזק שלי, ואני לא בטוח שזה אפשרי במתג תלת מצבי...)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חח סינית ;D... תודה לשניכם.

פורסם

תשמע

לפני כמה שנים פרסמתי הודעה זהה לחלוטין, גם עם שרטוט, נראה לי שזה היה בפורום אודיו בתפוז.

וגם אני לא מצאתי פתרונות חוץ ממישהו שהציע לי לבנות קופסת מתגים.

בסוף ויתרתי...

אבל...

אם אתה לא משחק משחקים במחשב שלך, אז אתה יכול פשוט לסדר את הרמקולים בצורה הטובה לסרטים כי כשאתה שומע מוזיקה גם ככה הסדר של הרמקולים לא משנה יותר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים