פורסם 2003 בינואר 1022 שנים מחבר שלום לכם!!!רציתי להגיד לכם שחיברתי את המסך לפי הוראותיכם והתקנתי את התוכנה אך זה עדיין לא פועלעכשיו לאחר שאני מגדיר את המסך בקריסטל פונטז נידלקת שורה וחצי ושום דבר לא כתוב!!!יש לכם אולי הצעות לפתרונות?????????
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים אני במקומך , בודק את כל החיבורים , הכל.את ההלחמות....הכל!אם אתה לא מוצא כלום...תנסה שוב להתקין את התוכנות שהראו לך .תבדוק שוב ת'ביוס..
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר OH FUCK עכשיו הכל נהיה הרבה יותר גרוע !!! :asthanos: :asthanos: :asthanos:ניתקתי את כל ההלחמות מהLPT ומהLCD והלחמתי שוב.חיברתי את הכל ו...התנתקו 2 הלחמותיש ריח של משהו שרוף מהLCDאני מקווה שהריח לא אומר שנגרם נזק למסך אפילו אין לי כוח לבדוק מרוב שאני מבואס
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר כנראה ההלחמה הייתה דפוקה 2 חוטים התנתקו מהLPT בזמן שהעברתי את המסך מחדר לחדר
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר לא קראת את מה שרשמתי יש ריח של שרוף והשורות במסך לא מופיעות טוב יש קטעים חסרים
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים מחבר אני אומר שלא הלחמתי אותם בחזרה וניסיתי בכל זאת לחבר אבל יש ריח של שרוף מהLCD וכנראה זה בגלל שחוטים נוגעים אחד בשני עכשיו אני לא יכול לבדוק אם הLCD נשרף או לא
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים מצטער...איבדתי אותך.אני הייתי פותח הכל מחדש ובודק באמת אם כל החוטים מחוברים טוב ומבודדים...
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים מחבר בסוף אתה יודע מה הייתה הבעיההבקר של המסך הוא לא HD44... משהוא כזה הוא משהו אחר בגלל זה לא פעלאיזה בעסה
פורסם 2003 בינואר 1222 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: תסלח לי... אבל אולי הוא תואם שלו ? הוא לא תואם.. כבר בדקתי איתו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.