פורסם 2003 בינואר 922 שנים אני לא מצליח להפעיל את המסך אל סי די שלי השורה הראשונה נדלקת אך הוא לא מקבל פקודות מהתוכנה
פורסם 2003 בינואר 922 שנים לאחר ששינית את הכותרת תן פרטים !איך חיברת, מה עשית, האם התקנת דריבר מתאים ?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים התקנת dlportio? הגדרת את החיבור הפרללי בביוס ל EPP? עם איזו תוכנה אתה משתמש?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר ביקשתם פרטים אז הנה:חיברתי את המולקס ואת האל פי טיהתקנתי את הקריסטל פונטזיש לי כל מיני אפשרויות בביוס בקשר לאל פי טי אבל אני לא מבין מה הם.בניתי אותו לפי המדריך באתר נעזרתי בחר שלי שהוא מלחים מצויין ויש לציין שלא השתמשתי בנגד המשתנה אבל אין לי תאורה
פורסם 2003 בינואר 922 שנים אז אני מבין שלא התקנת dlportio, תתקין אותו.כמו כן בביוס אמור להיות הגדרת LPT, צריך להגדיר אותה ל epp. בcrystla control הגדרת את התוכנה שתזהה את המסך?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים סליחה שאני תופס טרמפ , אצלי בביוס יש EPPEPCEPP + EPCמשהו כזה...והאחרון מסומן.להעביר ל-EPP או ששניהם זה בסדר...?ואני אשמח אם מישהו בבקשה יוכל להסביר לי מה זה אומר....
פורסם 2003 בינואר 922 שנים dlportio זה דרייבר המאפשר תקשורת של התוכנה עם החיבור הפרללי.אם היית קורא את המדריך היית יכו לראות שנמצא שם הלינק הזה בתחילת העמוד הרביעי .כל מה שאתה צריך הוא להפעיל את הקובץ ולעשות ריסט.
פורסם 2003 בינואר 922 שנים בנוגע לשאלתך NuXeR, שים את ההגדרה על epp בלבד. הגדרות אלו מגדירות את תצורת ההתחבורת (ובין השאר גם את מהירות החיבור) .
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר דה גריי מטר אתה יכול לענות לי על כמה שאלות1) מה לשנות בDMA 3 1 או 02) מה לשנות בIRQ 7 או 53) מה בקשר לSERIAL PORT יש שם קום 1 קום 2 קום3 קום 4 או שזה לא קשור????????
פורסם 2003 בינואר 922 שנים לא צריל לשנות לא את ה dma לא את ה IRQ ולא את SERIAL PORT . תגדיר רק את ה parallel port mode ל epp, ואת השאר תקבע ל auto.נתחיל ככה. בהגדרות התוכנה- תעשה במסך הראשי של התוכנה remove לכל המסכים2) תעשה add.3)תבחר מהרשימה generic hd447804)תגדיר את ה interface type ל h378 (זה ברירת המחדל, כל שבד"כ זו ההגדרה, אך אתה יכול לבדוק זאת ליתר בטחון בביוס)5)הגדר את השורות והטורים על פי סוג המסך שיש לך.6) תעשה TEST, ותבדוק האם אתה רואה משהו.
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר טוב תודה לך ולכל מי שעזר לי אני ינסה להפעיל את המסך לאחר שהורדתי את התוכנה שאמרתי לי ואני יבצע את השינויים בביוס אני יודיע לכם אם הצלחתי בימים הקרובים
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים בנוגע לשאלתך NuXeR, שים את ההגדרה על epp בלבד. הגדרות אלו מגדירות את תצורת ההתחבורת (ובין השאר גם את מהירות החיבור) . תודה! ו...תוכל רק לומר לי את ראשי התיבות ? אני אוהב ראשי תיבות חח
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים בנוגע לשאלתך NuXeR, שים את ההגדרה על epp בלבד. הגדרות אלו מגדירות את תצורת ההתחבורת (ובין השאר גם את מהירות החיבור) . תודה! ו...תוכל רק לומר לי את ראשי התיבות ? אני אוהב ראשי תיבות חח כל אחד והסטיות שלו - Enhanced Parallel Port = EPP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.