עבור לתוכן

מחפש המלצות להחלפת ATP3 עד 1000שח

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה רכשתי מערכת למחשב Altec Lansing ATP3

לאחר שקראתי המון ביקורות טובות עליה, אך התאכזבתי מאוד.

הסאונד די עשיר, אך לא מספיק טוב במיוחד בווליומים מעט יותר גבוהים המערכת מתחילה לזייף, סך הכל אני מאוכזב שלא השקעתי קצת יותר במערכת יותר רצינית.

אני מחפש מערכת אחרת שתהיה משמעותית יותר טובה מה ATP3 , לא הבדלים מינוריים כי אז לא תהיה שווה ההשקעה, שמתי עין על מערכת יותר מתקדמת של אלטק fx6021 במחיר די גבוה של 1400שח, לא יודע אם היא שווה את ההשקעה, אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת עליה זה יהיה מצוין.

סה"כ הקצבתי עד 1000שח למערכת חדשה, אשמח להמלצות על דגמים נוספים ראיתי שאתם מבינים מאוד בתחום(אני די חדש בשוק).

תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:

פורסם

*הקפצה* + מצטרף לשאלה..

פורסם

יש תיקווה שהIDOME של אביט יכנסו לשוק בזמן הקרוב, ומערכת ה2.0 אמורה להיות לא רעה בכלל לפי הביקורת של אנטולי...

בנוסף אני ממליץ לכם לשמוע את הJBL אנקאונטר ולהתרשם.

פורסם

שלום,

לאחרונה רכשתי מערכת למחשב Altec Lansing ATP3

לאחר שקראתי המון ביקורות טובות עליה, אך התאכזבתי מאוד.

הסאונד די עשיר, אך לא מספיק טוב במיוחד בווליומים מעט יותר גבוהים המערכת מתחילה לזייף, סך הכל אני מאוכזב שלא השקעתי קצת יותר במערכת יותר רצינית.

אני מחפש מערכת אחרת שתהיה משמעותית יותר טובה מה ATP3 , לא הבדלים מינוריים כי אז לא תהיה שווה ההשקעה, שמתי עין על מערכת יותר מתקדמת של אלטק fx6021 במחיר די גבוה של 1400שח, לא יודע אם היא שווה את ההשקעה, אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת עליה זה יהיה מצוין.

סה"כ הקצבתי עד 1000שח למערכת חדשה, אשמח להמלצות על דגמים נוספים ראיתי שאתם מבינים מאוד בתחום(אני די חדש בשוק).

תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:

אני אישית עברתי מה-ATP3 ל-FX6021, ההבדל באיכות ענק בפרט בווליום גבוה.

אם יש לך חבר או בן משפחה שעוברים בדיוטיפרי, אמור להיות שם את ה-FX6021 או ה-MX5021 ב-200$.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ..

פורסם

אתה מוכר את הATP3 אם כן שלך הודעה פרטית

פורסם

אם לא בא לך לחכות יש עוד סט איכותי 2.1

Logitech Z2300

עולה משהו כמו 800-900

פורסם

אחרי ששמעתי את הidome אצל אנטולי ,אני מחזק לחלוטין 2.0 הולך להיות מתחרה רציני מאוד בטווח מחירים שלו.

פורסם

אם אתה מחפש 2.1 אני גם ממליץ על Z2300 , סט נהדר.

יש לו עוצמה מטורפת ומאוד איכותית.

פורסם

אחרי ששמעתי את הidome אצל אנטולי ,אני מחזק לחלוטין 2.0 הולך להיות מתחרה רציני מאוד בטווח מחירים שלו.

והם עומדים לעלות בסביבות ה800 ש"ח לפי מה שהיבואן אמור- אז בכלל סבבה :)

אגב, a12beat, יצא לך לשמוע מערכות של מיקרולאב?

פורסם

גם לי יש בבית את ה-ATP3, אבל לאחרונה התחדשתי ב-soundsticks חדשים של harman kardon, וההבדל בינהם הוא שמיים וארץ. המחיר שלהם גם די מתאים לתקציב שלך - לי עלו רק 880 ש"ח (למרות שבחו"ל הרבה יותר זול - אבל זו כבר בעייה כללית לגבי כל הרמקולים).

האיכות שלהם מעולה, צליל נקי לגמרי גם בווליום מקסימלי, ואם אתה רוצה למצות את הפוטנציאל האמיתי שלהם תקנה גם כרטיס קול איכותי. בהתחלה שמעתי איתם בחיבור לכרטיס הקול שעל הלוח אם וממש התלהבתי מהאיכות, אבל אחרי שפינקתי אותם בx-fi של creative אני פשוט נדהם כל פעם מחדש. האמת שגם חקרתי לעומק את העיניין בין מה עדיף בינם לבין ה-6021 של אלטק או אפילו ה2300 של לוג'יטק, ובאופן חד משמעי מאתרי ביקורות בעולם (חוץ מאתר אחד שהעדיף את הלוגיטק) הסאונדסטיק עדיפים - ישנה בעיה כללית של האלטק לפי משתמשים רבים של זימזום קבוע הבולט בעיקר בזמן שלא שומעים כלום. ממליץ פשוט לשמוע ולהחליט לבד, אבל לדעתי אין מצב שתתאכזב אחרי שתשמע את הסאונדסטיקס - מומלץ ביותר.

פורסם

ואיך זה שהאלטק עולים פי 2 מהHK?

וגם, הבעייה לא נפתרת גם עם כרטיס קול נורמאלי?

פורסם
  • מחבר

לאחר התעמקות ארוכה ויוצאת דופן מבחינתי

החלטתי לקחת את ה Altec Lansing fx6021 המדהימים

תודה לכולם!

פורסם

תתחדש :)

רק תברר משהו קטן לפני הקנייה- מישהו (אופיר... כמה הודות למעלה...) כתב פה שיש להם באג מעצבן, מעין רעש רקע תמידי, במיוחד כשאין מוסיקה והם מכוונים לווליום גבוהה... תברר אם זה נכון ותכתוב פה את הממצאים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים