פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר טוב לדעת שיש מקום שאפשר לכתוב את האמת בלי שישתיקו אותך בפנים התבלבלתי בין הפורומים אתם לא חושבים שזה ממש מכוער שהם משתיקים ככה אנשים שרק אומרים את האמת?
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים טוב לדעת שיש מקום שאפשר לכתוב את האמת בלי שישתיקו אותך בפנים התבלבלתי בין הפורומים אתם לא חושבים שזה ממש מכוער שהם משתיקים ככה אנשים שרק אומרים את האמת? אכן, אבל זה מה שכל אחד היה עושה, באמת תחשבו לרגע, היו באים לאתר שלכם, ומכפישים אותכם, הייתם משאירים את זה? הבהרה- אני אפילו לרגע לא מצדיק את פנדה!!! אני לא קראתי את הת'רד שהולי פתח בפנדה, אם פתח בכלל אז שלא יהיו אי הבנות.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר אני לא מכפיש אף אחדאני רק מספר עובדותאפילו שדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי שזה היה בתצוגההם לא ניסו להכחיש ולא כלוםוהפתרון שלהם זה שאני אשלח להם את זה בדואר והם ישלחו לי חדש ויזקו אותירק שמה שהם לא אמרו זה שזה יקח משהו כמו שבועיים ובינתיים לא יהיה לי מחשב (אין לי היטסינק אחר)אם אני זוכר נכון משיעורי הזרחותקוראים לזה זכות הציבור לדעת
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים אם אני זוכר נכון משיעורי הזרחותקוראים לזה זכות הציבור לדעתשוב, לא האשמתי אותך בכלום...באמת זאת זכות הציבור.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מעניין אותי לדעת לאיזה באס אתה מצליח להגיע עם הסטפינג הזה ועם מכפלה סגורהאני לצערי עם אותו סטפינג נתקע ב148 כלומר הוא מגיע ל150 אבל לא יציב אפילו ב150תבדוק ותודיע לי
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים בוא!בזבוז 500 שקל על קירור(SLK 800 + 3 SMART FAN 2)ויש לך לוח של GYGABITE...איזה בזבוז :-\
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר לא נחמד :bash: :bash: :bash: :bash: אחרי שהמעבד שלי היה על 60 מעלות במשך חודש החלטתי ללכת על הטוב ביותר
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר כמו שכתבתי כבראני אעשה OC כשאני אסיים את הfanbus ככה שיהיה לי שליטה על המהירות של כל המאוררים במארזתמונותhttp://photos.walla.co.il/zasdf
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים רגע אני רוצה להבין משהו בקשר למשומשאתה שילמת עליו מחיר מלא?כי אם דבר מתצוגה אם אני לא טועה יש לך אוטומאטי 15% הנחה.וגם אתה לא יודע מה עבר עליו.
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר שילמתי מחיר מלאהם לא אמרו לי שזה מתצוגהרק בבית גליתי שזה משומש ואז שהתקשרתי הם אמרו לי שזה לא משומש זה "רק" מתצוגההבעיה שאין לי זמן וכוח להגיע אליהם שוב שלא נדבר על זה שאין לי כוח לשים את הליבה המאד רגישה של המעבד שוב בסכנה בגלל הרמאות שלהם
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר בפאן באס שלי העברתי את כל הפוטנציומטרים שהגיעו עם סמארט פאן לפנל הקדמיבנוסף שמתי מפסקים והכי חשוב שמתי בורר שדרכו אנייכול לראות עבור איזה מ-4 המאוררים הלוח אם יקרא את מהירות הסיבוב (כמו שידוע לך יש רק 1-2 חיבורים למאורר על הלוח אם ואני רציתי לראות את המהירות של כולם)
פורסם 2003 בינואר 1422 שנים מחבר בוא!בזבוז 500 שקל על קירור(SLK 800 + 3 SMART FAN 2)ויש לך לוח של GYGABITE...איזה בזבוז :-\תיקון טעותזה 5 Smart fan 2יש עוד 2 מקדימה שאתה לא רואה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.