פורסם 2003 בינואר 923 שנים אז ככההיום נמאס לי מה-60 מעלות שליעליתי על האוטוונסעתי לפנדהשם כמובן קניתי SLK800 + TT smart fan 2 בבית גליתי שהSLK800 משומש!!! (חוצפה הם עוד ישמעו ממני)אחרי חצי שעה של התקנה הכל עובדמאורר על 5000 סלדמעבד על 25 מעלות במנוחהמ60 ל25!!!הוא היה על 60 כי כל הגריז היה מרוח מסביב לליבה וכל הגריז שהיה על הליבה נשרף ככה שהליבה היתה מבריקה דרך אגבAGOIAנחשב לסטפינג טוב עבור 2000+? תמונותhttp://photos.walla.co.il/zasdf
פורסם 2003 בינואר 923 שנים מחבר זה Nikon 4500 4 mega pixel אז קיבלתי מעבד טוב והרכבה חרא בהתחלה הוא עבד על 40 עד שהוא שרף את כל הגריז והגיע ל60 משהו משהו
פורסם 2003 בינואר 923 שנים מחבר זה עםAC3מחר כראה אני אתחיל לבדוק OCלא היה לי אלכוהול אז כנראה שאני צריך לפרק אותו...
פורסם 2003 בינואר 923 שנים אבל בגלל שהמכפלה גבוהה הOC בעיקרון אמור להיות פחות מוצלח מOC של 1800+ למשל.לא?
פורסם 2003 בינואר 1023 שנים תעלה תמארז לגלרייה השילוב עם ה-COOL MOD של הוולקנו 9 נראה טוב, אבל ניתן לחזק את העניין בצורה טובה יותר משר גומייה אבל עדיין נראה טוב מאד.
פורסם 2003 בינואר 1423 שנים מחבר טוב אז אחרי שסוף סוך היה לי זמן לדבר עם פנדה על ההיט סינק המושמש שהם מכרו ליהם אמרו בלי בושה שהוא היה בתצוגהכמובן שהם אמרו שזה רק היה לתצוגה ושזה לא הותקן אבל כל אחד פה שהיה רואה את זה היה רואה שזה עבר שימושנראה לכם הגיוני שימכרו משהו מתצוגה בלי להגיד ללקוח?לי לא נראה הגיוניעכשיו בגללם אני צריך לבזבז שוב דלק ליסוע מחיפה לקיסריה כי אין לי היט סינק אחר ואני לא יכול להשאיר את המחשב מת כמה ימים עד שזה יגיע בדואראז כלל מי שקונה מפנדה שידע שכדאי לו לבדוק טוב טוב אם מה שהוא קנה לא עבר כבר שימוש קודם כי הם לא רואים שום בעיה למכור לאנשים דברים מתצוגהומנהליםלפני שאתם מוחקים את זה כי אחרי הכל אתם נציגים של פנדה תחשבו פעמיים מה אתם הייתם עושים אם לכם זה היה קורהדרך אגב אני מפנדה כבר לא אקנה כלום יש להם מספיק מתחרים שאני בטוח שיותר אמינים מהם
פורסם 2003 בינואר 1423 שנים לפני שאתם מוחקים את זה כי אחרי הכל אתם נציגים של פנדה תחשבו פעמיים מה אתם הייתם עושים אם לכם זה היה קורה דרך אגב אני מפנדה כבר לא אקנה כלום יש להם מספיק מתחרים שאני בטוח שיותר אמינים מהם קלעת בול! :lol: :lol: :lol: :jump1: :spin2: :spin3:
פורסם 2003 בינואר 1423 שנים PcTip הוא אתר של פנדה - ושם יש נציגים של החנותכאן אף אחד לא ימחוק לך את הת'רד ..אין לך מה לדאוג האתר הזה אויבקטיבי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.