עבור לתוכן

קבצים לא נפתחים מתוך התיקיות, רק אם מעבירים אותם לשולחן העבודה

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי ווינדוס XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש ממש מעצבנת, שאם אני רוצה לפתוח קובץ (מכל סוג) מתוך התיקייה שלו, אני מקבל הודעת שגיאה,

"the filename, directory name, or volume label syntax is incorrect".

כאשר אני מעביר את הקובץ לשולחן העבודה, הוא נפתח ללא בעיה.

אודה למי שיוכל לעזור... זה ממש מעצבן.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

תריץ SCANDISK או אחת מהתוכנות לבדיקת דיסק כשיח.

די נחמדה היא NORTON DISK DOCTOR.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל זה לא עזר...

עוד הצעות?

פורסם

גיבוי+פירמוט.

תנסה להעביר קבצים מהדיסק הפגוע למחיצה אחרת (מ D ל C, נגיד)ותן לו בפירמוט.

פורסם

יכול להיות שאין לך הרשאות מתאימות על התיקייה שבה הקבצים נמצאים...

תנבה פשוט להעתיק את כל התוכן של התיקייה לתיקייה חדשה שתבנה...

פורסם

אני יודע כמעט בוודאות מה הבעיה:

יש לך ווינדוס בעברית או ששם המשתמש שלך הוא בעברית, דבר שעושה הרבה בעיות להרבה אנשים...

תנסה להעתיק את הקבצים לכונן C ושם הם אמורים לעבוד... הפיתרון הוא לשנות את שם המשתמש לאנגלית.

אם זה לא זה, אני לא יודע למה...

פורסם

אני יודע כמעט בוודאות מה הבעיה:

יש לך ווינדוס בעברית או ששם המשתמש שלך הוא בעברית, דבר שעושה הרבה בעיות להרבה אנשים...

תנסה להעתיק את הקבצים לכונן C ושם הם אמורים לעבוד... הפיתרון הוא לשנות את שם המשתמש לאנגלית.

אם זה לא זה, אני לא יודע למה...

For crying out loud!!

מה הקשר!!

מערכת הקבצים שלך היא NTFS או FAT32??

פורסם

אכן נשמע כמו בעיית הרשאות. ע"י ההעתקה לדסקטופ אתה למעשה מאפס את ההרשאות לאותו קובץ ספציפי. הפתרון - להזמין מישהו שיאפס כמו שצריך את ההרשאות. איפוס לא נכון במקום הלא נכון פשוט ידפוק את מערכת ההפעלה...

פורסם
  • מחבר

For crying out loud!!

מה הקשר!!

מערכת הקבצים שלך היא NTFS או FAT32??

NTFS

פורסם

אכן נשמע כמו בעיית הרשאות. ע"י ההעתקה לדסקטופ אתה למעשה מאפס את ההרשאות לאותו קובץ ספציפי. הפתרון - להזמין מישהו שיאפס כמו שצריך את ההרשאות. איפוס לא נכון במקום הלא נכון פשוט ידפוק את מערכת ההפעלה...

אוקיי, אחרי שאישרת שמערכת הקבצים שלך היא NTFS אז אפשר להיות בטוחים ב 99% שמדובר בבעיית הרשאות.

אם הבעייה (שאין לך יכולת לפתוח קבצים) חוזרת על עצמה רק בתוך תיקייה אחת אז אני ממצליץ לך כדי למנוע נזק עתידי למחשב וכדי לאפשר לך לעבוד בצורה תקינה ומהירה ככל שניתן להעתיק את כל התוכן של התיקייה לתיקייה חדשה שתיצור.

פורסם
  • מחבר

זה קורה לא רק בתיקיה אחת.

אני לא יכול להגיד שבכולן, באופן גורף, אבל זה קורה לא רק באחת.

פורסם
אם הבעייה (שאין לך יכולת לפתוח קבצים) חוזרת על עצמה רק בתוך תיקייה אחת אז אני ממצליץ לך כדי למנוע נזק עתידי למחשב וכדי לאפשר לך לעבוד בצורה תקינה ומהירה ככל שניתן להעתיק את כל התוכן של התיקייה לתיקייה חדשה שתיצור.
פורסם

יש אצלי בעיה דומה: תוכנות לא עובדות, אלא אם כן מעתיקים לווינדוס(קבצים דווקא כן).

יכול להיות שהתקנת ווינדוס בלי לפרמט?

פורסם

בעיה נפוצה עם שמות קבצים/תיקיות בעברית או בכל שפה אחרת מלבד אנגלית.

פורסם

יש אצלי בעיה דומה: תוכנות לא עובדות, אלא אם כן מעתיקים לווינדוס(קבצים דווקא כן).

יכול להיות שהתקנת ווינדוס בלי לפרמט?

אתה יכול להסביר מה לא עובד? קבצים (מסמכי אופיס) או תוכנות ומשחקים?

והאם מצאת פתרון להפעיל את אותם קבצים ו/או תוכנות שלא עובדות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים