פורסם 2007 במרץ 2418 שנים עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך...המחשב הוא חדש לחלוטיןהDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טובעדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטיןהודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורהושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזהתכלס הכל ניראה תקיןהאם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ?תודה מראש לעוזרים
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים אני משער שאין כלל בעיית חומרה... תחפש דרייבר חדש ותעדכן firmware של ה-CD זה צריך לתקן את הבעיה. אגב, יש על זה הרבה כתיבה באנגלית בפורמים הגדולים. תעשה חיפוש פשוט בגוגל.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר תודה...אני לא ממש יודע היכן ומה לחפשפשוט להיכנס לאתר של LG ? ולהוריד גירסת דרייבר חדשה?או אם תוכלו לכוון אותי בידיוק למקום הנכון...יודה לכם מאודובכל מיקרה תודה רבה!
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר פתרתי את הבעייה....לא תאמינו מה זה היה לא דרייברים ולא בטיח ( למרות שעידכנתי גם אותם...מה יכול להיות רע?) זה היה הפאקינג כונן A "הקטנטנצ'יק" = זה שאין לי וגם לא יהיה לי זה איזה באג של אסוס...שכשאין כונן פיזית כאילו מזהה שהדלת פתוחה בקיצור ביטלתי אותו בביוס - וזה היסתדר @@@
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.