עבור לתוכן

יש לי לוח 965 DS3, איך אני יודע עם הוא REV 3.1?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

משהו חשוב - כרגע הסתכלתי בחוברת שקיבלתי עם הלוח אם. רשום שם שהREV שלי הוא 2.0.

איך זה יכול להיות כי בקופסא רשום שם 3.3

ניב

• תגובות 38
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא הקטע של המחיר בסדר או לא זה פשוט הם מוכרים רק Rev.1 ו 2 וההבדל בינהם הוא מאה ומשהו שקלים

ברגע שיוצא REVISION חדש מפסיקים ליצר את הREVISION הישן

כך שברגע שנגמר המלאי, במשלוח החדש הם קיבלו כנראה REV 3.3

משהו חשוב - כרגע הסתכלתי בחוברת שקיבלתי עם הלוח אם. רשום שם שהREV שלי הוא 2.0.

איך זה יכול להיות כי בקופסא רשום שם 3.3

ניב

לא משנה מה כתוב בחוברת

משנה מה כתוב על הלוח :)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחפש מה רשום על הלוח, רשום שם רק965DS3, לא יותר מזה, ובאמת שחיפשתי :xyxthumbs:

איך באמת אפשר לדעת כי אני כבר התבלבלתי.....

עם רשום לי על הקופסא REV3.3 ,והם שמו לי סתם דוגמא REV 2, אז אני יכול לדרוש מהם החלפה כי זה מה שרשום על האריזה (ומספר ההזמנה שלי+השם שלי מופיע על האריזה של הלוח)

אין תוכנה כמו EVEREST שבה אפשר לבדוק את הREV?

תודה

ניב

פורסם

תנסה עם cpuz

פורסם

הלוח שלי הוא REV 3.3

ראיתי באריזה של הלוח!

תודה לכולם

:yelclap:

חח הדרך הכי פשוטה xD....

250320072897kh8.jpg

פורסם

מאחר ואין טעם להדפיס מחדש את החוברת ל Rev. 3.3 (אין הבדלים ששווים כמעט אזכור), הם מתחפשנים ומשאירים את Rev. 2.

הלוח הוא Rev. 3.3, בהתאם למה שמופיע על מדבקת האריזה... אלא אם כן החנות עשתה עליך קומבינע. הפתרון - להסתכל פיסית על הלוח.

פורסם
  • מחבר

קומבינה? KSP טובים בזה, אבל עלי הם לא יוכלו לעבוד, עם יתברר שהלוח אכן REV 2 ועל האריזה רשום שהוא 3.3 זאת הטעיה לכל דבר, ובדרך זו או אחרת הם יחליפו לי אותו.

ועל האריזה רשום REV 3.3 כמו שציינתי כמה הודעות קודם, אבל אני רוצה להיות באמת בטוח.

וכמו שציינתי, על האריזה כתוב גם את מספר ההזמנה ואת השם שלי, אז אני כן יכול לבוא אליהם בטענות על הטעיה.

איך אני יכול לבדוק בוודאות?

ניב

פורסם

תפתח את החוברת שקיבלת עם הלוח, תדפדף עד לדף בו מראים את הסקיצה של הלוח (Layout). שים לב שבאחת הדפנות ישנו הדפס המציג REV. : X.XX

תפתח את המארז, תסתכל בדיוק באותה נקודה ותראה את ה Rev. מודפס באותיות קידוש לבנה. כך תדע בוודאות.

פורסם

המדבקה על צד הקופסא לא בהכרח נכונה! אך ורק ההדפסים על הלוח הם ה100% אותנטיים........ תסתכל על הלוח עצמו ותחפש איזה שהוא אזכור לגירסתו.

פורסם
  • מחבר

לא רשום שם שום דבר!

חיפשתי על כל מילימטר ולא רשום זכר לREV.

איך אפשר לדעת בוודאות דרך תוכנה?

ניב

פורסם

דרך תוכנה לא תדע לעולם בוודאות. זה רשום על הלוח, תחפש בדפנות.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי שוב, לא מצאתי.

מה אפשר לעשות חברים?

אין איזה תוכנה שיכולה לעזור?

במקרה וזה באמת נכון שזה REV 2 , אני יכול לנסות להחליף את הלוח ל3.3 או שזה לא אפשרי?

ניב

פורסם

מזה בכלל משנה לך?

פורסם
  • מחבר

משנה לי מאוד כי הFSP ב3.3 הרבה יותר גבוה, והוא יותר טוב לשדרוג למרובעי ליבה , שזה מה שאני רוצה להוסיף עוד שנה.

וחוץ מזה,, על האריזה עשל הלוח שקבילתי רשום 3.3 ואני רוצה שכך זה יהיה, אני לא רוצה שיטעו אותי או יעבדו עלי בעיניים

ניב

פורסם

אין סיבה שהFPS יהיה יותר גבוה, בטח לא "הרבה יותר גבוה"

אפשר להבין למה אתה רוצה את הגירסה האחרונה

אבל אני לא חושב שחייבים לתת לך אותה אלא אם זה מופיע בקבלה

בכל מקרה, חייבלהיות מוטבע על הלוח, תחפש טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים