פורסם 2007 במרץ 2318 שנים ראיתי את שני אלו והמידע עליהם דיי דומה אבל מה יותר טוב לדעתכם?creative inspire t6060logitech x-530וגם יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של גיגהביט ורציתי לדעת אם זה יעבוד בסדר מה דעתכם?
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים לי יש את של לוגיטק ואני יכול להגיד לך שהם מדהימים לעומת המחיר שלהם ונראה לי שהם יותר טובים מהקריאטיבובקשר לכרטיס קול אז אם הוא תומך ב5.1 ערוצים אז זה סבבה אם לא אז תוכל לשמוע אבל זה יהיה סתם מעפן
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים גם אני בהתלבטות הזאת. נגיד שהשימוש העיקרי הוא למוזיקה אבל אני רואה גם הרבה סרטים ולכן אני רוצה להשאיר את האופציה של מערכת 5.1. מה מומלץ?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים לי יש את של לוגיטק ואני יכול להגיד לך שהם מדהימים לעומת המחיר שלהם ונראה לי שהם יותר טובים מהקריאטיבובקשר לכרטיס קול אז אם הוא תומך ב5.1 ערוצים אז זה סבבה אם לא אז תוכל לשמוע אבל זה יהיה סתם מעפןתגיד, או לכל מי שיש את ה X, שאלה חשובה,מה אורך הכבלים של הרמקולים שצריכים להיות מאחורה?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים יש לי בחדר בבסיס X-530 ובחדר בבית T6060. לך על X-530. עיצוב יותר טוב, כבלים יותר עבים, צליל יותר טוב ומחיר יותר נמוך.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים הוא ממש לא חלש,אני תמיד שם את הסאב על חצי, ומכוונן את הרמקולים מקסימום עד חצי,וזה חזק,תשים יותר מזה,ותתכונן לשכנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.