פורסם 2003 בינואר 922 שנים שלום לכולםלפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481Bויש לי כמה בעיותקודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LGשנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים לוודאות שהוא באמת LG ובאמת הדגם שקנית2.אם זה הוא להתקין שוב את הדריברים3.אם זה לא הוא ללכת לחנות להחליף ולבקש פיצוי של 33% (אם הם לא יסכימו תתחיל לצרוח, תעשה גרפיטי על החלונות ,צעק ברחובות X בתחת שלי כאשר X=store name)נ.ברק עכשיו ראיתי את השורה אחרונהזה שלא מצאת דריברים זה בגלל שלא חיפשתואולי הוא בכלל נתמך לך בהפצה, לך תדע
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר אחי לא התקנתי שום דריבריםהדיסק שהוא בא איתו הוא רק EZCDאחרי שחיברתי אותו הפעלתי ת'מחשבוהוא זיהה אותו לבדומה זה לא מצאתי כי לא חיפשתי מה אני נראה לך מפגר?ואת השורה האחרונה לא הבנתי מה אמרת
פורסם 2003 בינואר 922 שנים נראה לי שהוא התכוון להפצה של לינוקס מה הוא רושם לך בסנדרה?, כי מנהל ההתקנים של הווינדוס לפעמים רושם שטויות!, נ.ב תנסה לעשות live update יאיר
פורסם 2003 בינואר 922 שנים לי יש את הצורב הזה כבר שבועיים, לא מקבלים איתו דיסקט או דיסק של Driver ה-Windows מזהה אותו לבד.המהירויות בו לא מסחררות אבל טובות דיסק 700 מגה מהארד-דיסק ב-2.50דקות ו-700 מדיסק לדיסק בסביבות ה-6 דקות.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים לא מתמצא ב EZCD אבל בהקשר להמירויות אשר הצורב מאפשר לך ,זה כנראה נובע מההגבלה של המדיהלכונן יש מכניזם בדיקה וכנראה הוא מזהה את המדיה בתור 32X ועל כן ההגבלהלמרות כל זאת, האפשרות של הגרפיטי בחנות נשמע לי מוצלח, שלח תמונות ;D
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים לכונן יש מכניזם בדיקה וכנראה הוא מזהה את המדיה בתור 32X ועל כן ההגבלה מכניזם בדיקה? לא יכול היה להיות יותר יפה אילולא הזכרת את הSMART-Burn ?? והתשובה חיובית לגבי שאלתך, Nova.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.