עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הלוח הבא?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ונתקלתי בלוח הבא-

abit Fatal1ty F-I90HD Radeon Xpress 1250 HDMI

http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=Fatal1ty%20F-I90HD

יש עליו X700 מובנה, כך שהוא טוב למשחקים, והבמשך הזמן אני אוכל לקנות כרטיס מסך עם DX10.

האם הוא לוח טוב? (האם סדרת הפטאליטי טובה ומומלצת?)

האם הלוח גם יכול להתאים ל-OC...?

הוא עולה 640 שקל.

הוא כדאיי?

תודה רבה...

*יש לי עוד שאלה, מה ההבדל בין הלוח הזה ללוח השני של הפטאליטי IN-9 חוץ מהעניין של הSLI?

פורסם

יש לו כ"מ מובנה, משמע הוא לא טוב ל - OC.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר את עצמך?

כלומר למה לא כדאיי לי לקחת את הלוח הזה? יש לו כרטיס מסך מובנה שהוא כביכול יכול להחזיק משחקים... X700

למה הוא לא טוב ל-OC?

פורסם

באופן גורף לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים הם לא טובים ל - OC בגלל שהם די מוגבלים באפשרויות שיש להם בביוס לגבי שליטה במתחים ועוד דברים שנחוצים ל - OC מוצלח.

פורסם

אבל סה"כ הלוח מצויין .

פורסם
  • מחבר

אם אני לא עושה OC, כדאיי לי לקנות את הלוח?

דבר שני, כמה זמן הכרטיס המובנה יחזיק לי למשחקים טובים? (כי אם אני אקנה את הלוח הזה, כך אני אוכל לקנות כרטיס עם DX10

עוד כחצי שנה ככה).

*יש לי עוד שאלה, מה ההבדל בין הלוח הזה ללוח השני של הפטאליטי IN-9 חוץ מהעניין של הSLI?

פורסם

תשמע סהכ הלוח אם הזה הוא טוב .........הכרטיס מסך יריץ משחקים כן אבל לא לצפות ליותר מדי ביצועים כי הוא לא יספק אותם .

אם אתה לא עושה OC אז הוא סבבה אבל מומלץ שתקנה ישר כרטיס מסך טוב כדי שהכל ירוץ חלק ובלי כאבי ראש .

אם זה דחוף אחשב ואין לך תקציב לאיזה 8800GTX \GTS אז תקנה בינתיים את מה שיש .

פורסם
  • מחבר

שמע, מה שתיכננתי זה לקחת עכשיו לוח מעבד מארז וזיכרון, ועוד איזה כמה חודשים עד חצי שנה, לקחת כרטיס מסך טוב

עם תמיכה ב-DX10, כי כרגע אין טעם לקחת כרטיסים ישנים, ה-8800 ירד עוד מעט במחיר שלו (עוד כמה חודשים - ברגע שאני אקנה כרטיס).

יש לי תקציב של בערך 2000- 2500 שקל לדברים שאמרתי, ללא כרטיס מסך.

אבל... יש לי הרגשה שאני לא אצליח לבנות משהו בתקציב הזה... ישנו לוח לAMD עם כרטיס ברמה של ה-X700?

פורסם

8800 סביר להניח לא יירד במחיר

8600 פשוט ישלים את החורים ברמות השוק

פורסם
  • מחבר

ישנו לוח לAMD עם כרטיס ברמה של ה-X700, או אפילו יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

ישנו לוח לAMD עם כרטיס ברמה של ה-X700, או אפילו יותר טוב?

אתם יכולים למצוא לי לוח אחד כזה לAMD? אני רוצה לקנות בימים הקרובים לוח + מעבד+זיכרון+מארז, ואני לא יודע מה לקחת, AMD

או INTEL, כך שאני מחפש לוח ברמה של הפטאליטי הזה רק לAMD... יש לוח לAMD עם כרטיס מסך טוב כמו ה-X700?

תודה רבה...

פורסם
  • מחבר

רגע, ואיזה כרטיס מובנה מבין השניים יחזיק לי יותר מעמד, כלומר יפעל יותר טוב על משחקים עד שאני ישים כרטיס עם תמיכה ב- DX10?

ה-X700 או ה- X1250?

פורסם

אני חושב שה x700 אגב אחלה ניק

פורסם

שני T-MAC ? מה לעז.. ? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים