עבור לתוכן

לא מצליח לצרוב מעל 700MB עם Nero5.5+Ricoh*20...

Featured Replies

פורסם

קניתי צורב של Richo*20 , ואני מנסה באמצעות Nero 5.5.1 לצרוב על מדיה של 700MB של חברת Verbatim .

ניסיתי לצרוב 705MB !!!! הוא לא נתן לי ........ :nono: (כולה 5MB יותר -ראבק !!!!) - הודעה שצריך דיסק מתאים...

ביטלתי ב- Options- General את "Check for correct CD format before burning" - לא עזר !

אז מה הסיפור?

איך מבצעים OverBurn? ???

לפני שקניתי את הצורב סיפרו לי סיפורים יפים על הצריבת 800MB בכיף...

אשמח אם תעזרו לטירון שכמוני בנושא הצריבה.

אפשר גם ב-ICQ.

תודה. ;)

פורסם

א. עליך לודא שהצורב שלך תומך ב overburn ועד כמה הוא תומך, תוכל לבדוק זאת באתר הבא http://www.cdrinfo.com

ב. בnero תבחר no multisession .

ג. כמו כן file > preferences > expert features סמן את enable overburn 'disk at once' burrning .

כשתנסה לצרוב תקבל הודעת שגיאה שתגיד לך שהדיסק קטן מידי ותשאל האם ברצונך לבצע overburn , ענה בחיוב ויאללה לצריבה.

שים לב וקרא את כל האזהרות, מאחר והגדרות לא נכונות יכלות לגרום נזק לצורב וכו.

HTH

יאיר

נ.ב.

הצריבה חייבת להתבצע ב Disc At Once

פורסם

יכו ללהיות זה הגירסה של ה firmwire תבדוק אם יש לך 1.3

פורסם
  • מחבר

א. עליך לודא שהצורב שלך תומך ב overburn ועד כמה הוא תומך, תוכל לבדוק זאת באתר הבא http://www.cdrinfo.com

ב. בnero תבחר no multisession .

ג. כמו כן file > preferences > expert features סמן את enable overburn 'disk at once' burrning .

כשתנסה לצרוב תקבל הודעת שגיאה שתגיד לך שהדיסק קטן מידי ותשאל האם ברצונך לבצע overburn , ענה בחיוב ויאללה לצריבה.

שים לב וקרא את כל האזהרות, מאחר והגדרות לא נכונות יכלות לגרום נזק לצורב וכו.

HTH

יאיר

נ.ב.

הצריבה חייבת להתבצע ב Disc At Once

א. המידע לגבי הצורב לא זמין כרגע, אבל אני בטוח שהוא תומך (אם זכור לי נכון).

ב.אוקיי.

ג.בוצע - אבל למה יש שם מומלץ שם 76-78 דקות??! אהה?

שמעתי (וחשבתי שיש...) OverBurn של 800-900 מגה !! מה זה 10-15 מגה?

עושים צחוק?

מישהו יכול להסביר את זה, פעם אחת ולתמיד?

ואגב, יש Firmware 1.3 .

פורסם

אתה חייב לעדכן את ה-NERO שלך לגירסה האחרונה שיצאה. לפני זה היו באגים ב-OVERBURN ואני ממש השתגעתי מזה עד שידרוג התוכנה. אתה יכול לנסות גם את NTI CD MAKER 5.x. אחלה תוכנה, עובדת ב-XP ומאפשרת OVERBURN מצוין.

פורסם
  • מחבר

באותו עניין, אתם מוזמנים לעזור לי פה.

בעיית צריבת דיסק WAV ... ???

תודה.

פורסם

Richo תומך, בדוק :)

:hat:

פורסם

ואללה אני לא מבין איך לאנשים פה יש בעיה עם הצורב הזה הוא פשוט מצויין אולי הרכיב במחשב הכי יציב שהיה לי טפו טפו טפו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים