עבור לתוכן

מכשיר משולב, Lexmark X5470, מומלץ ?

Featured Replies

פורסם

מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום,

המליצו לי לפני מספר ימים על Brother MFC425CM במבצע 750 ש"ח באופיס דיפו.

טרם רכשתי, בינתיים נתקלתי ב Lexmark X5470 - מה דעתכם, האם מומלצת ?

פורסם

עזוב לקסמרק, תעבור ל-HP

פורסם

עזוב HP, רק BROTHER. ל HP מיכליות צבע קטנות ויקרות.

ל LEXMARK יש שם רע, אין לי ניסיון איתם.

לBROTHER יש שם טוב בכל העולם, מדפסות אמינות וחזקות וחסכוניות.

פורסם

^

שטויות שטויות שטויות..

lexmark היא אחלה חברה והיא גם אמינה.. יש לי המון ניסיון איתה ועוד לא יצא לי להתאכזב מהם.. ואיך אתה יכול להגיד שהיא לא אמינה שאתה בעצמך אומר שאין לך ניסיון איתה.. אז בבקשה לדבר לעניין :xyxthumbs:

פורסם

לפותח הנושא אתה אוהב יותר מידי להתעסק בדברים זולים,ראית את המכשיר הזה כי המחיר קרץ לך,זהו הדגם הפשוט ביותר שיש ללקסמרק להציע בתחום המושלבות,

אין פה עניין של מי חברה טובה יותר אלא לפי דגם,במקרה הזה בחרת את הכי פשוט שיש בסביבה.

פורסם
  • מחבר

ח'ברה תרגעו... :nixweiss:

לא פתחתי דיון על איזו חברה טובה יותר לדורותיה,

פשוט המליצו לי על דגם מסויים של Brother, נתקלתי בדגם של Lexmark, פשוט שאלתי מה עדיף, מבין הדגמים הספציפים שציינתי.

זה לא משנה 100 ש"ח לכאן או לכאן, השאלה היא איזה מכשיר ספציפי טוב יותר.

זה הכל.

פורסם

^

שטויות שטויות שטויות..

lexmark היא אחלה חברה והיא גם אמינה.. יש לי המון ניסיון איתה ועוד לא יצא לי להתאכזב מהם.. ואיך אתה יכול להגיד שהיא לא אמינה שאתה בעצמך אומר שאין לך ניסיון איתה.. אז בבקשה לדבר לעניין :xyxthumbs:

לא אמרתי שהיא לא אמינה. תלמד לקרוא לפני שתגיד שטויות. אני אמרתי שיש לה שם רע וזה נכון. אם מוצדק או לא אני לא יודע, אבל אני מכיר שיש לה שם רע. יש לי 5 חברים שאמרו לי לא להתקרב מניסיון ואחד שאומר לי שהיא עובדת אצלו שנים בכיף.

פורסם

לא אמרתי שהיא לא אמינה. תלמד לקרוא לפני שתגיד שטויות. אני אמרתי שיש לה שם רע וזה נכון. אם מוצדק או לא אני לא יודע, אבל אני מכיר שיש לה שם רע. יש לי 5 חברים שאמרו לי לא להתקרב מניסיון ואחד שאומר לי שהיא עובדת אצלו שנים בכיף.

אתה לא יודע על מה אתה מדבר , אתה מבסס את דבריך על דעות של 5 חברים שלך- מי פה מדבר שטויות?! אולי אתה חושב שיש לה שם רע, אבל תאמין לי שהייתי בהרבה מקומות בחיים שלי ובכל מקום היה לה שם טוב מאוד והיא בין החברות המומלצות ביותר בתחום המדפסות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים