עבור לתוכן

x-230 או atp3 מה עדיף ?

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אותכם איזה מהרמקולים עדיפים או שאתם יכולים להמליץ על רמקולים אחרים במחרים שלהם

תודה

פורסם

ATP3

פורסם

ה JBL אני חושב שעדיפים על ה ATP3 .

פורסם

מנסיון אישי הATP3 גם יותר טובים מהJBL.

פורסם

ATP3

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני רואה שהרוב כאן אומרים שעדיף את הATP3 אז כנראה אני איקנה אותם

פורסם

למה לא לחכות לחדשים שצריכים להגיע עוד מעט

פורסם

אתה יודע כמה סטים AL הוציאו מאז ה ATP3 בתקווה שהם יהפכו ליורש?

א. אתה לא יודע מתי הם יכנסו, רק עכשיו ראו אותם ב CEBIT

ב. אי אפשר לדעת אם זה עוד ניסיון שלא יצליח להשתלט על השוק או שזה יהיה סופסוף באמת היורש...

לאדע, אני לא הייתי מחכה, אבל זאת דווקא נקודה טובה למחשבה.

פורסם
  • מחבר

מתי זה עוד מעט?

לא נראה לי שיהיה הבדל גדול באיכות אז אני מעדיף לקנות עכשיו

פורסם

אם נמשיך ונחכה לכל הדברים שעוד אמורים לצאת זה לא יגמר לעולם...

פורסם

אז מה אתם אומרים? הATP3 או הJBL? (סליחה על ההיתפרצות לדיון) פשוט את הATP3 אני צריך לנסוע רחוק (40-50 דקות וזה במקרה שיש לי אוטו) ואת הJBL אני קונה מהקניוןן 10 דקות נסיעה....אז כדאי לנסוע את המרחק בשביל הATP3 או לקנות את הJBL? כלומר ההבדל בניהם ממש משמעותי? כי שמעתי את הJBL ואהבתי את הצליל מאוד דווקא...את הATP3 לא שמעתי בגלל זה אני שואל....

פורסם

כמו שהבנת לבד זה עניין של טעם וכדאי מאוד לשמוע אותם, כל אחד מעדיף משהו אחר.

שני הסטים מעולים אבל אני אהבתי יותר את הצליל של ATP3.

אני מתאר לעצמי שעם שניהם תהנה, אבל אם כבר קונים אז עדיף להשקיע במה ש"הכי" תהנה ממנו...

בכל אופן אני אישית לא הייתי קונה בלי לשמוע ולכן כן הייתי נוסע את ה40 דקות האלה,

אבל אם אתה יכול לשמוע את זה אצל חבר או מישהו שיש לו את הסט, הרבה יותר נוח יהיה פשוט להזמין את זה עד הבית (30-40 שקל לשליח עד הבית)...

פורסם

הJBL נותנים באס קצת יותר טוב, וטראבל (צלילים גבוהים) בערך באותה רמה (אולי טיפה יותר טוב), אבל יחסית לATP3 הצלילים הבינוניים שלהם (מיד) די חלש ולא מורגש כמעט יחסית לATP3...

מבין שניהם, אני מעדיף את הATP3...

פורסם

תודה על התגובות...אני הולך לבדוק את ATP3 מחר או מחרתיים...את הJBL כבר שמעתי...אהבתי את האיכות ואת הצליל...אני יילך לבדוק את הATP3 ואני ייראה מה יותר מתאים לי....תודה על התגובות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים