עבור לתוכן

מעוניין בלשפר את המחשב, 1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשפר את המעבד (ולהתאים לו גם לוח חדש כמובן) ולהוסיף זיכרונות תקציב 1500 ש"ח (אם יש משהו יותר משתלם בעוד נגיד 200 ככה אז סבבה).

בקשר לזיכרונות יש לי כרקע 2 סטוקים של 512, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, על הלוח אם הקיים אין מקום לעוד סטוקים... אבל על החדשים יש לי מקום?

כרגע הזיכרונות פחות חשובים לי, אפשר להקציב להם פחות, כי יש לי כבר ג'יגה, אבל המעבד ממש חשוב לי, שיהיה ליבה כפולה 2.8 ככה לפנק אותי :)

אממממממ בקשר לשימוש, טוב אני לא משחק הרבה אבל אם אני כן משחק אז זה משחקים יחסית כבדים כמו BF2, אבל אני יותר רוצה מחשב שיעמוד בעומס של תוכנות, ויריץ לי את הויסטה ככה חלק וזה.... אם בכלל שווה לא להשתדרג לויסטה?!

דרך אגב בקשר לזיכרונות, קינגסטון הכי עדיף לא? מבחינת איכות? אני פשוט עם הקינגסטון כבר 2-3 שנים ולא עשו שום בעיות טפו טפו טפו!

אני רוצה לקנות רק מ KSP...!

המפרט הקיים:

untitled1vl2.jpg

תודה!

פורסם

זה כנראה לא ישתלם כלכלית

יהיה עדיף לקנות גם Pentium D 915 או משהו כזה עם ASRock 775Dual-VSTA (שייתן לך להפעיל את הכרטיס מסך שלך ולעדכן בעתיד ל-PCI-Express)

ואפילו עם הזיכרונות שלך ובעתיד ייתן לך להחליף ל-DDR2

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי... אפשר להתמקד יותר במחירים?

ולמה לוח אם חדש לא יפעיל לי את הכרטיס מסך והזיכרונות הקיימים?

פורסם

כרגע יש לך P4 כלשהו בתדר 2.66GHz עם 1GB של זיכרון וכרטיס 6800 מסוים (ב-AGP כמובן)

הכרטיס מסך סביר, ניתן למשוך איתו עוד, בוודאי אם אתה לא גיימר מטורף

הזיכרון בסדר גמור

מה שנשאר זה הלוח (לפי מה שאמרת עם 2 סלוטים) והמעבד

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_301&products_id=3511

זה למשל אופציה נחמדה מאוד

עם לוח כמו ASRock 775Dual-VSTA שעולה בסביבות 350 שקל

אתה תעשה דבר כזה:

מעבד חדש

לוח אם חדש (שצוינו למעלה)

כל השאר מה שקיים

בגלל שהכרטיס מסך שלך הוא AGP ורוב הכרטיסים החדשים הם PCI-Express בעתיד תוכל להוציא את הקיים ולשים על הלוח כרטיס PCI-Express x16, ללוח יש את שניהם

בגלל שהזיכרונות הם DDR והיום ה-DDR2 זולים יותר אתה תוכל להוציא בעתיד את ה-DDR שיש לך ולשים DDR2

שוב ללוח יש את שניהם

פורסם
  • מחבר

אהאה עכשיו דיברת עברית D: הבנתי!

וכמה סלוטים יש לי על הלוח אם שאתה הצעת? (אני מדבר על סלוטים של זיכרונות) וכמה סלוטים של PCI ?

ותגיד, אם כרגע יש לי 2 כרטיסים של DDR של 512, אני יכול לשלב יחד איתם עוד כרטיס של DDR2 ?

פורסם

על הלוח יש לך 2 סלוטים של DDR ועוד שניים של DDR2

מבחינת PCI יש לך 4

והתמיכה ב-DDR ו-DDR2 היא בנפרד, לא במקביל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים