פורסם 2007 במרץ 2318 שנים המחשב שלי בזמן האחרון לא יורד מ45 היום בבוקר הוא הגיע ל!60 (AMD רגיל,לא ליבה כפולה) ככה הוא עכשיו: השחור זה 2 מאוררים 120MM תחתון מכניס עליון מוציא הירוק זה הלוח אם כחול ספק אדום אזור הCD והHD,כמעט מכסה את המאורר התחתון הוספתי עוד 80MM דק בדלת,בדיוק מול המעבד. היה שם עד עכשיו שרוול... אבל הוא לא מזיז,לשים אותו מוציא או מכניס אוויר? יש לכם עוד רעיונות לקירור המחשב? אולי להחליף מאוררים? אולי לשים איפה שהPCI איזה 120MM מוציא? משהו לא יקר..
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים תרענן משחה טרמית למעבד (מדריך באתר) ונקה את המאוורר של המעבד , ותנקה את המארז מאבק
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר המאורר נקי ואני לא הולך לגעת במעבד.. לא לוקח סיכוןבמדריך כתוב גם שזה הפרש רק של כמה מעלותהמחשב היה פעם 29.. אני לא יודע מה קרה לומאורר מכניס מתחת למוציא יעזור? (80MM)
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים איזה מארז יש לך?ומזה לא נוגע במעבד?יכול להיות שהמאוורר עמוס וטחון באבק אתה תהיה חייב לנקות אותואתה יכול לעשות את זה גם עם ספריי לחץ אווירודרך אגב פעם כל מעבד היה בטמפ' נמוכה..אבל מה לעשות שצריך לרענן משחה ולנקות אבק
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר איזה מארז יש לך?ומזה לא נוגע במעבד?יכול להיות שהמאוורר עמוס וטחון באבק אתה תהיה חייב לנקות אותואתה יכול לעשות את זה גם עם ספריי לחץ אווירודרך אגב פעם כל מעבד היה בטמפ' נמוכה..אבל מה לעשות שצריך לרענן משחה ולנקות אבקאת המאורר אני מנקה והוא נקיפשוט במחשב הספציפי הזה אני לא נוגע בצלעות קירור/מעבדצילום באיכות שתוכלו לראות את החלקים בצורה נורמלית אוכל להביא אני חושב רק מחר בערב.שבת שלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.