עבור לתוכן

איזה גודל היט שרינק לקנות בשביל סליבינג?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין סליבינג בשביל המארז, ועוד חוטים בחדר. סליבינג של 1/4" יהיה טוב? ולגבי השרינקים, אני רוצה להזמין 1/8", 3/16" ו-1/4". זה יהיה טוב?

תודה!

פורסם

אני לא ממש בטוח ... אבל ערכות סליבינג לא באות עם שרוולים בגדלים שונים והיטשרינקים בגדלים שונים :screwy:

פורסם

ערכת סליבינג טובה תבוא גם עם שרוולים ועם היטשרינקים בגדלים שונים.

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה ערכת סליבינג למחשב. אני צריך את זה לעוד דברים.

בכל מקרה, הזמנתי היום שרינקים בכל מני גדלים...

פורסם

מהיכן אחוני?

פורסם
  • מחבר

רעננה והסביבה ;D

עבור לפרטי\מסנג'ר\אייסיקיו...

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה לא מתכוון להשתמש בהיטשרינק עצמו לסליבינג, זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא חכם, השרינק מתקשה כשהוא מתכווץ ולא תוכל להזיז את הכבלים שלך כמו שצריך...

פורסם

אני מקווה מאוד שאתה לא מתכוון להשתמש בהיטשרינק עצמו לסליבינג, זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא חכם, השרינק מתקשה כשהוא מתכווץ ולא תוכל להזיז את הכבלים שלך כמו שצריך...

שרוולים שרינקים שמים רק בקצוות של הסליב וגם לפני שאתה מרכיב תסליב תעבור עליו בעדינות עם מצית לסגור אותו שלא יפרם כי גם עם הוא יברח לך בעתיד מהשרינק מה שלא צריך לקרות!!...

הוא לא יפתח לך ולא יהיו לך סליבים פרומים תרכיב אותו בסוף שים עליו שרינק במידה המתאימה ותחמם אותו שיתכווץ

בהצלחה אחי !

אתה מוזמן גם לעדכן דא ? :lol::smile1:

פורסם

מצת לא הכי מומלץ.. פן יעשה את זה ממש טוב...

פורסם

מצת לא הכי מומלץ.. פן יעשה את זה ממש טוב...

כן צודק

פורסם

He's not talking about the heatshrink... He's talking about the end of the sleeve itself (to do this thing with the light..)

פורסם

מזה הנשריק הזה?

ואפשר הסבר איך לעשות סלבינג לכבלים בחדר? :D לא חשבתי על זה

פורסם
  • מחבר

אז ככה, הזמנתי אתמול כל מיני גדלים של היט שרינק (יוצא בסה"כ 21 מטר... קצת יותר). היום אני מזמין סליבינג 1/4 אינץ' שנמתח עד 3/4" (100 פיט - 30 מטר. אבל 5 הולכים לAviko... אולי נזמין אפילו יותר ).

וכן, ההשרינקים זה רק לקצוות של הסליבינג, לא במקום סליבינג.

Yoni.m, אין ממש הסבר... פשוט לכל החוטים בחדר (רמקולים, טלפון וכאלה) אני עושה סליבינג. נקווה שזה יצא יפה!

פורסם

He's not talking about the heatshrink... He's talking about the end of the sleeve itself (to do this thing with the light..)

אני יודע על מה הוא מדבר, בכל מקרה מומלץ פן. :cool2:

פורסם

אז ככה, הזמנתי אתמול כל מיני גדלים של היט שרינק (יוצא בסה"כ 21 מטר... קצת יותר). היום אני מזמין סליבינג 1/4 אינץ' שנמתח עד 3/4" (100 פיט - 30 מטר. אבל 5 הולכים לAviko... אולי נזמין אפילו יותר ).

וכן, ההשרינקים זה רק לקצוות של הסליבינג, לא במקום סליבינג.

Yoni.m, אין ממש הסבר... פשוט לכל החוטים בחדר (רמקולים, טלפון וכאלה) אני עושה סליבינג. נקווה שזה יצא יפה!

כן אבל לא ממש הבנתי מה אלה החומרים האלה

הסלבינג הזה זה רשת כזאת? וה"הישניק" הזה זה גומי ששמים בקצוות שיהיה מתוח?

אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר

בכל מקרה תצלם שתעשה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים