פורסם 2007 במרץ 2318 שנים עכשיו מה ההבדל בין x150 לרגיל אני לא מצליח להבין=/ ד"א המצלמה ממש נחמדה כמה תמונות שצילמתי הורדתי את הרזולציה כי אין לי הרבה מקום על המחשב=/ אני צלם גרוע אני יודע... עכשיו מה אתם ממלצים לגבי כרטיס זיכרון כפי שידוע הצלמה היא גם נגן PMP וMP3 אז כרטיס של 1gb לא מספיק בכלל.... חשבתי על משהו בסיגנון של 4gb תקציב אני יודע עד 300... כמובן שזה SD אם זה לא הפורום אני מבקש להעביר תודה :-*
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים העניין הוא שאני לא בטוח שהמצלמה תומכת בכרטיס זיכרון מעל 2GB.לא מצאתי אף ביקורת שתאמת את התמיכה ב-SDHC.לכן, הנפח המקסימלי שאני רואה שהמצלמה תומכת הוא 2GB בלבד.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר =/אז אני יצתרך להיסתובב אם כרטיסים בכיס חח אז איזה כרטיס זיכרון של2gb אני יכול ליקנות? אני מניח שזה יעלה הרבה פחותאם אפשר לינק לחנות וטענות ומענות למה כן ולמה לאמאוד יעזור לי כי ממש אני לא מבין בזה
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים הייתי ממליץ לך ללכת על הכרטיס הנ"ל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=357964מאפשר כתיבה וקריאה מהירה מה שיאפשר הרצת וידאו בלי בעייה במצלמה וכן כתיבה מהירה לכרטיס של תמונות שתצלם.מקסימום קנה 2 כרטיס כאלו.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים מחבר מה עדיף בו על הkerton x133 ? ומי אמין יותר אני משאר שsansa ... האם אני צודק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.