עבור לתוכן

מחשב נייד COMPAQ EVO N800v

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים?

אני מודה לכם מאוד

בתודה אלי

פורסם

מה זה לאתחל?? אתה מתכוון לפירמוט??

זה אותו דבר כמו מחשב רגיל...

תכניס דיסק Bootable , (של XP או 98 או 2000 וכו' ) ותפרמט....

פורסם
  • מחבר

אני מבין למה את מתכוון לפרמט מחשב אבל אני צריך פשוט לנקות את כל הרג'סטרים שלו ולפהי זה לגבות אותם ,עצם העובדה שאפילו קומפק לא מוכנה לעשות זאת רק אחרי שאני ישלם כסף על סך 400 שקלים מאחר וזה מחשב עסקי לפי דברם..זה תהליך מורכב של מחיקת המחשב . יש בידי 4 דיסקים של המחשב :operating system ושני quickrestore ודבר שני איך אני יוצר דיסקט הצלה במערכת xp ומאחר שקניתי את המחשב היה מותקן בה מערכת ההפעלה?

בתודה אלי

פורסם
  • מחבר

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q322756

הנה הלינק אחרי שחיפשתי באתר של נורטון לגבי הוירוס כך אני חושב ששמו:

js.exception.exploit

אתה יכול להסביר לי מה זה?

ובנוסף יש עוד לינק שמדבר על:

שניה לפני זה הלכתי לאתר של נורטון ובחיפוש אחרי השם הנ"ל שרשמתי לך הוא נתן לי את הדף הזה!

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/js.exception.exploit.html

ברשותך אתה יכול לסביר לי מה אני אמור לעשות אם ני מבין טוב בכדי למחוק\להשמיד את הוירוס הנ"ל. כי הוא מדבר שם גם דברים שאני לא רוצה להשתמש ב-RUN... ואחרי זה אני יעשה שטויות אז אני פונה אליך בבקשה

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה רבה לך

כאשר סרקתי את המחשב הוא רשם לי את ההודעה :

FILE: C:\hiberfil.sys

PROBLEM: I could not scan this file. Error Code 32: "The process cannot access the file because it is being used by another process."

SOLUTION: A common reason for this error is that Windows has locked the file for

SOLUTION: exclusive access. A swap file is a common example. Also, an antivirus

SOLUTION: program might be denying access to the file. In that case, you can

SOLUTION: temporarily disable the anti-virus to clean the trojan.

FILE: C:\pagefile.sys

PROBLEM: I could not scan this file. Error Code 32: "The process cannot access the file because it is being used by another process."

SOLUTION: A common reason for this error is that Windows has locked the file for

SOLUTION: exclusive access. A swap file is a common example. Also, an antivirus

SOLUTION: program might be denying access to the file. In that case, you can

SOLUTION: temporarily disable the anti-virus to clean the trojan.

מה אני אמור לעשות?? ואילו תוכנות הכי טובות שמשמידות את הוירוס הסוס הטוריאני??

אני מודה לך מאוד על ההעזרה

פורסם

יש לך אנטי וירוס? אז תעדכן אותו וסרוק את הדיסק ותמחק את הוירוס....

תוכנות לניקוי טרוינים? התוכנה הכי טובה בתחום הזה לדעתי היא - Anti Trojan

פורסם
  • מחבר

היי

אחרי שסרקתי את המחשב עם התוכנה שנתנתה לי אז הוא איתר וירוסים של הסוס הטוריאני בשם של backdoor.crat

ואחרי שאני חושב שהוא מחק אותם הוא פשוט הפעיל אזעקות חזקות ואני פשוט לא יודע מה לעשות?

האם זה הרס את המחשב או שהוא פגע בו קשה..בבקשה תעזור לי.

נ.ב

הלכתי לאתר של נורטון לגבי ההסבר על הוירוס הזה אז הם שם שוב מסבירים כיצד לנקות את אותם רג'סטרים.

אני לא יודע מה לעושת...

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני מקבל:

The following trojan files have been found:

Trojans found: Backdoor.Crat

Path: c:\Program Files\Anti-Trojan-55\BackupFiles\A0021806.EXE200319200319200319

Path: c:\System Volume Information\_restore{5B942C52-3EC6-4393-ADAF-2DA421A20CCE}\RP46\A0025077.EXE

Path: c:\System Volume Information\_restore{5B942C52-3EC6-4393-ADAF-2DA421A20CCE}\RP46\A0025197.EXE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים