פורסם 2003 בינואר 922 שנים במידה ואין את דגם הדלוקס של A7N8X- האם יש טעם לקנות את הדגם הרגיל?או לוח אם של חברה אחרת?(ATHLON XP 1700 , DDR 256MB 333)
פורסם 2003 בינואר 922 שנים תלוי מה המחיר שלו לעומת האפוקס ברגע שתדע קצת יותר פרטים תפרט פה ונוכל לתת לך תשובה מפורטת ומנומקת..
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר המחיר בערך 800 שקל- אותו מחיר בערך כמו ה EPOXהשאלה מה הבדל בכלל בין הדלוקס לרגיל- האם זה משנה משהו ?בוא נגיד ולא נלך על אסוס- נשארו שני אלה-Chaintech 7NJS Epox 8RDA+ ..
פורסם 2003 בינואר 922 שנים לדלוקס יש כ.קול Dolby 5.1 לעומת כ.קול 5.1 רגיל (תוכנה)יש לו גם אם אני לא טועה כ.רשת שני, FIRE WIRE, S.ATA
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר לדלוקס יש כ.קול Dolby 5.1 לעומת כ.קול 5.1 רגיל (תוכנה)יש לו גם אם אני לא טועה כ.רשת שני, FIRE WIRE, S.ATAS.ATA לא שימושי לי,כמו כן שני כרטיסי רשת..ז"א נשאר רק הדולבי שהוא ההבדל בין הדלוקס ..השאלה אם בשביל זה כדאי לעבור ללוח אחר כמוEPOX או CHAINTECHלהם יש DOLBY?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים לאפוקס יש, לצ'ינטק איןנדמה לי אבל שלאסוס הרגיל גם יש תמיכה בדולביבכל מקרה הייתי ממליץ לך על האסוס עם כל הפיצרים- גם אם אתה לא מתכנן להשתמש בכולם היום תשים לב עם הזמן שדווקא כן צריך אותם..
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר לאפוקס יש, לצ'ינטק אין נדמה לי אבל שלאסוס הרגיל גם יש תמיכה בדולבי בכל מקרה הייתי ממליץ לך על האסוס עם כל הפיצרים- גם אם אתה לא מתכנן להשתמש בכולם היום תשים לב עם הזמן שדווקא כן צריך אותם.. הבעיה היא שהחברה שאני קונה ממנה- ואני חייב לקנות ממנה- הם עובדים עם יבואן בשם מידיקום- והיבואנים האלה משום מה לא מביאים את דגם הדלוקס.. רק את הרגיל.. פה הבעיה אה.. ובקשר לדולבי- לצערי זה רק בדלוקס.. בדקתי במפרט הלוח באסוס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.