עבור לתוכן

שאלה קשה לאור המצב הגרוע היום בשוק משחקי המחשב מול הקונסולייה

Featured Replies

פורסם

והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב

להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר

מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך

ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה

אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל

בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום

האם אני טועה???

פורסם

אכן אין טעם, אבל, אם גם ככה קנית מחשב לצרכי לימודים/עבודה, השקעה דומה של 3500 ש"ח תביא אותך למצב של מעיין מכונת משחקים.

אני אישית מעדיף את המחשב על קונסולות, מלבד העבודה שאין משחקים כמו טקן למחשב, זה הכל.

כמו תמיד, ההחלטה היא אינדיבידואלית והכל תלוי מה אוהב המשתמש.

פורסם
  • מחבר

אכן אין טעם, אבל, אם גם ככה קנית מחשב לצרכי לימודים/עבודה, השקעה דומה של 3500 ש"ח תביא אותך למצב של מעיין מכונת משחקים.

אני אישית מעדיף את המחשב על קונסולות, מלבד העבודה שאין משחקים כמו טקן למחשב, זה הכל.

כמו תמיד, ההחלטה היא אינדיבידואלית והכל תלוי מה אוהב המשתמש.

אם זה היה נגמר רק בטקן אז דיינו אבל יש לי רשימה מלאה

מצד שני השקעה של 3500 אולי תזיז את המחשב למכונת משחקים דרג ב , אבל בטח לא תשווה אותו לXBOX360 או לPS3 שמה לעשות הם עולים אותו מחיר.

פורסם
  • מחבר

אנשים מענינות אותי התשובות שלכם בפרט כשאני רואה את האשכול למעלה על ה-R600 אנשים הולכים להשקיע ולהכניס פיל לבן לביית.

פורסם

אנשים מענינות אותי התשובות שלכם בפרט כשאני רואה את האשכול למעלה על ה-R600 אנשים הולכים להשקיע ולהכניס פיל לבן לביית.

אכן אנחנו בתקופה של בצורת במשחקי PC, אבל בקרוב המפתחים יקפצו על הרכבת של ויסטה ואז נתחיל לראות פירות, משחקי DX10 יצוצו כמו פטריות אחרי הגשם.

לדעתי הקונסולות בארץ לא משתלמות, המחיר שלהם מופקע ביחס לחו"ל, המחירים של המשחקים הם שערוריה בפני עצמה.

תחשוב גם שהקונסולות PS3, X360, בעוד שנה יהיו נחותות טכנולוגית מול ה-PC.

לבנתיים ה-PS2 היא הקונסולה הכי משתלמת עם ספריית המשחקים הגדולה ביותר, מקוה שסוני לא יהרגו את ה-PS2.

פורסם

וזה אחרי הת'רד של המשחקים המצופים ל-2007?

פורסם
  • מחבר
.

תחשוב גם שהקונסולות PS3, X360, בעוד שנה יהיו נחותות טכנולוגית מול ה-PC.

עדיין אתה במילכוד משום שהקנוסלייה בעוד שנה תהיה נחותה למחשב באותו יחס אם לא פחות מהR600 שיהיה נחות גם כן

(ממוצע של שני כרטיסים לשנה)

פורסם

עדיין אתה במילכוד משום שהקנוסלייה בעוד שנה תהיה נחותה למחשב באותו יחס אם לא פחות מהR600 שיהיה נחות גם כן

(ממוצע של שני כרטיסים לשנה)

תוחלת חיים של כרטיס מסך HighEnd שנה+, ותמיד אפשר למכור ולשדרג למשהו חזק יותר, כך אתה שומר על ההשקעה שלך לאורך זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים