פורסם 2007 במרץ 2318 שנים ליאור אני לא בטוח שאתה היית קונה אותו, אם הייתה לך אפשרות, אפילו אם היית עובד אינטל .היית מחכה למרובע אמיתי , כלומר ניצול מלא של הארבע ליבות שאז באמת לא יהיו לו מתחרים . ראיתי את הבנצ'ים , חצי מהם הוא משתווה לקונרו כפול הליבהמשמע לא מוצלח ולא שווה את מחירו מה אתה מדבר שטויות?אתה לא מבין בנושא? אל תדבראתה רוצה לשאול? תשאלאבל בלי לשפוך טענות של קוקוריקו בלי להבין מה עומד מאחוריהןניצול מלא? בולשיט כ"כ עצבני שזה כבר מצחיק
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים אני שונא עימותיים אישיים לכן סיימתי עם התראד הזה . לגופו של עיניין אכן הוא המעבד הכי טוב בעולם . אין ויכוח .כידוע עוד חצי שנה שנה יהיו קוואד הרבה יותר טובים ובגלל זה לפי דעתי הוא לא משתלם .שבת שלום , וסליחה אם עיצבנתי אותכם .
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים אתה ספציפית לא עיצבנתמה שמעצבן אותי זה שאנשים שופכים פה טענות מפה ועד הודעה חדשהוכל קשר בין הטענות לעולם הוא מקרי בהחלט
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים שאלת תם, מה זה נינג'ה וטוניק??מערכות קירור כלשהם?? ונניח ואני יקח את ה- E6700 לא אמורה להיות לי בעיה של חום ורעש שנובע מהמאוורים שמנסים להתגבר על החום?http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1977&products_id=12466http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_2333&products_id=15681נחשבים לשני קירור חזקים מאוד אבל בגודל (ובעיקר גובה) מטורף.אם אתה הולך על מעבד קריר יותר זה קירור שמתאים במיוחד למארזים קטנים (הוא יחזיק C2Q על סטוק וגם טיפה מעבר לזה.. אבל לא משהו גבוה במיוחד)http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=14107עדיף משמעותית מהסטוק אבל כימעט באותו גודל, מעט רועש על מקס' RPM.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים לאחראי הפורום! אני חושב שלא התבטאת כראוי. אם אתה חושב שמישהו טועה, אז תגיד כך, אבל את תשתיק את האנשים. אתה אומר להם שהם שאם הם לא יודעים אז שלא ידברו... זה לא יפה. דבר שני, אני לא ממליץ לך להתעצבן מהפורום הזה. יש עוד הרבה דברים מעצבים בחיים, וזה לא אחד מהם(חבל על הבריאות). לגבי קרור, עדיך לקחת 2 ליבות ולא 4(גם יותר זול וגם יותר קר = משמע פחות איוורור = משמע פחות רעש נדרש). אם זה היה בסלון, עדיף לקחת כמה שיותר קרורים עם היטסינק גדול, כדי שהמאווררים לא יפעלו יותר מיד. וגם מארז איכותי שקט. שבת שלום לכולם.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים אני זה שצריך לכעוס עליו וליאור נקי כפיים פשוט ערכתי את ההודעות שלי (דיברתי לא יפה ) ושוב סליחה
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים ב17 באפריל ירדו המחירים של המעבדים של INTELירידת המחירים תשפיע גם עליך (ולעובדים)?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים ^^^תאר לך שאחרי ההנחה ב17 באפריל ה Q6600 יעלה לו 1500 שקלמשהו חלומי... בגלל זה שאלתי...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר בררתי את זה אתמול ותהיה גם ירידת מחירים לעובדי אינטל... אם זה ימשיך להיות לינארי בחלוקה לחצי אז ה- Q6600 אמור לעלות בסביבות ה- 250-300$, אני חושב זה יהיה פשע לא לרכוש אחד במחיר הזה!
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים בררתי את זה אתמול ותהיה גם ירידת מחירים לעובדי אינטל... אם זה ימשיך להיות לינארי בחלוקה לחצי אז ה- Q6600 אמור לעלות בסביבות ה- 250-300$, אני חושב זה יהיה פשע לא לרכוש אחד במחיר הזה! מה? רציני? Q6600 שעולה בסביבות ה1100 שקל אתה פשוט משלם להם והם מבייאים או שאתה צריך להזמין מחו"ל או משהו כזה? (כי אז תצתרך לשלם גם על המס, משלוח ועוד...)
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים בררתי את זה אתמול ותהיה גם ירידת מחירים לעובדי אינטל... אם זה ימשיך להיות לינארי בחלוקה לחצי אז ה- Q6600 אמור לעלות בסביבות ה- 250-300$, אני חושב זה יהיה פשע לא לרכוש אחד במחיר הזה! אני עדיין אומר QX6700.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.