פורסם 2007 במרץ 2118 שנים יש לי בעיה במחשבאני מדליק אותו, הוא לא עושה פוסט ואין ביפים, אין גם שום תצוגה במסך.אני חייב לעשות "ריסטרט" כמה פעמים כדי שהוא יעלה...אז לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו (כבר אין אחריות, המחשב בן יותר משנתיים)והטכנאי אמר לי שהוא ניסה להחליף רכיבים כמו המעבד, ספק, זיכרון, דיסק קשיח, כרטיס מסך, ולוח אם,והבין שהבעיה בלוח.מה לפי דעתכם היא הבעיה?ואיך אני יכול לפתור אותה?הוא הציע לי להחליף לוח אם, מה שיעלה לי בערך 500 ש"ח כולל עבודה.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים נמחק עם כול הכבוד זה לוח לסוקט 478 אני לא מזמן קניתי לוח כמעט כמו שלך רק P4P800DX ב400 שח
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים עם כול הכבוד זה לוח לסוקט 478 מה? מחקתי את התגובה שלי כי היא לא היתה קשורה כל כך
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים « שלח תגובה #3 בתאריך: היום בשעה 21:34:48 » השב עם ציטוט לך לחנות שממנה קנית את המחשב ותבקש מימוש של האחריות אם אכן מדובר בלוח אם פגום כן אה יחליפו לו לוח שעברה עליו האחריות ואללה איפה מחליפים אתה מביא ארגז חחחחחחחח
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים ^^^ את ההודעה הזו מחקתי. לא שמתי לב שהוא אמר שהוא הלך לחנות שממנה הוא קנה את המחשב. וחוצמזה, מה קשור לסוקט 478?
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים זה ממש לא קשור לא לסוקט ולא ל סלוט.הלוח אצליך פחות משלוש שנים ? המסמכים נשארו ? ממש את האחריות, ASUS נותנים 3 שנים בארץ.(חוץ מ KSP, שיש להם אחריות משלהם משום מה)
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר אבל לפי מה שאני רואה באתר שממנו קניתי את המחשב, הם רושמים על הלוחות אם של אסוס אחריות ל 12 חודשים...זה משנה משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.