עבור לתוכן

מה לעשות עם היטסינק מפורק של GF2MX ?

Featured Replies

פורסם

אוקיי... הייתי טיפה (=הרבה ) משועמם, אז החלטתי להתעלל קשות בג'יפה MX 200 שלי ...

הוצאתי את הסינק ( חתיכת ברזל - עוד פרטים בהמשך ), וקצת חרטתי על הליבה ( ;D ) . ( עוד בהמשך, תהיו חופשיים להציע רעיונות! ;) )

עכשיו, יש לי את הסינק הזה, מה אני יכול לעשות איתו? אפ בכלל? ::)

בצבע שחור, אני חושב שזה ברזל פשוט, מידות: 4X4 , גובה: 1 ס"מ . ( מאין סינק קוצי ) .

:)

ד"א - משהו יודע במקרה איך אפשר לתלוש החוצה את הצ'יפ?

נ.ב. מודרים, אל תיכנסו לפאניקה, אם יש לכם בעיות אם הת'ראד, תודיעו לי ואני מוחק .

פורסם

אממ

הבטחתי לעצמי שברגע שאני מקבל ת'אינטרנט המהיר, אני שורף ת'מודם 56, וזה מה שעשיתי

בקיצור, לנקודה

שמקרבים ת'מצית, גפרור לאחד מהצ'יפים, שומעים כל בעירה\שריפה מהיר ויפה כזה

חח מומלץ לשמוע ;D

פורסם

לדעתי אתה צריך לעשות פרויקט OC, לקנות איזה Crystal Orb ולשרוף את ה- Gefoce 2 ... אתה לא חושב?

פורסם

אפשר לפרק את הצ'יפ.

השיטה הכי טובה יש להניח היא לשים את כל הכרטיס בתנור על החום הכי גבוהה שאפשר, זה ממיס את ההלחמות (בתיאוריה לפחות).

ואז מהר ובזהירות למשוך אותו.

תפרק את כל הקבלים לפני כן כי הם מאוד יסריחו בתנור, למרות שבטח זה יסריח גם בלעדיהם.

אם זה לא חם מספיק אז צריך איזה מבער על הצד האחורי של הכרטיס.

עוד פתרון זה עם איזה מתקן חיתוך רציני לחתוך את ה PCB מסביב לצ'יפ ולשמור אותו ככה.

פורסם

תוציא את השבב עם קלשון ;D

ככה אני ועדי עשינו ללוח אם שלי ABIT KR7a ז"ל

דקרנו טיפה פה ושם, טיפה חבטות עם אלת בייסבול פה ושם, והופ ! הוא יצא החוצה, עובד כמו קסם.

R.I.P אביט :(

פורסם

קח מלחם ותקע אותו טוב טוב בכוח במרכז הליבה ותסובב ותלחץ ושיכנס עוד עוד, מוות איטי וכואב :asthanos:

פורסם

יש לכמה אנשים פה בעיות קשות .

אם אין לדיון הזה מטרה מוגדרת שנוגעת למודינג ,הוא יועבר לכללי (שם לדעתי מקומו).

פורסם
  • מחבר

קח מלחם ותקע אותו טוב טוב בכוח במרכז הליבה ותסובב ותלחץ ושיכנס עוד עוד, מוות איטי וכואב :asthanos:

ההצעה הזאת נשמעת לי הכי טוב :jump:

מפיסטו... אני ביקשתי הצעות ( קצת הומור אף פעם לא גרם לנזק, להיפך ... ), אם אתה מתעקש להעביר, אני לא יתנגד... :hi:

להצעות בקשר להוסיף קריסטל אורב... זה היה יכול להיות נחמד, ואז הייתי שם אותו על הלידטק ( אחרי שגמרתי להתעלל ב MSI ) . אבל, אין תקציב ( ;D ), וגם הליבה די הרוסה ( פינה אחת שלה שחוטה לגמרי מניסויונות הוצאת הסינק ... )

::);)

פורסם

מהסינק אתה יכול לעשות סינקים קטנים לזכרונות של הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

::) 8) ;D

p-WinFast_A250LE_TD_64MB_and_CPU_006.jpg

p-WinFast_A250LE_TD_64MB_and_CPU_008.jpg

פורסם

איי מה זה בתמונה השניה יש פרסומת סמויה.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים